Crossfit

I fra reiseplanene mine til noe heeeeelt annet. Jeg har, takket være gode kompiser, oppdaget en "ny" form for trening. Og det er helt fantastisk. Jeg tror jeg skal svime av på trening hver gang, digger det!  ♥

Spol gjerne forbi all snakkinga til damen. (ca 1.10 ut i filmen begynner det)
Prøvde Crossfit for 2 uker siden og har vært på 3 treningsøkter i ettertid. Det er helt rått. Man pusher seg så sykt. Er i grunn litt vanskelig å beskrive hva det er. Men man jobber sammen, gjerne to & to. Og det er nesten litt som en stafett, første mann til å bli ferdig. Med andre ord en rask og effektiv treningsøkt! Øvelsene varierer fra gang til gang og det er en egen trener som lager dagens økt. Så man vet aldri hva man skal gjøre fra dag til dag.
På gruppetimene, som kalles WOD trener man maks 12 stykker i en gruppe. Så treneren har god oversikt over hver enkelt og kan hjelpe deg å gjøre øvelsene riktige. Så egentlig har man en personlig trener. (Regner med antallet på WOD timene varierer fra senter til senter)
Det er såvidt jeg vet 4 senter i landet så langt. Det stod forresten om Crossfit i Dagens Næringsliv senest i dag! :) Så dette er absolutt en up and coming treningsform. Husker og at ett av disse jentebladene, Cosmo, DetNye, Woman eller noe hadde en artikkel om det for noen måneder siden.
Så bor du i nærheten av et Crossfit senter så anbefaller jeg å prøve det. Jeg er hektet og kommer garantert til å melde meg inn så fort jeg kommer hjem fra ferie.

Sliten treningsjente etter 24 minutter med beinhard trening!

5 kommentarer

Maria Isabell

29.07.2010 kl.20:50

Genialt da :) Flink du er som trener! Godt man finner noe man synes er gøy liksom ;D

★MK★

29.07.2010 kl.23:27

Syykt! Må være veldig effektivt! Er vel for de litt erfarne trenerne dette;) Du er flink altså! Bra å tørre å prøve noe nytt! sv - kjæresten sa det var godt der ja;)

Hanne Katrine

30.07.2010 kl.01:24

Det så jo helt sykt hardt ut! Men kan tenke meg det føles fantastisk etterpå :)

Får du til alle øvelsene? Jeg sliter med å ta pull-ups.. Irriterende! :/

Takk for gratulasjonen(e) forresten :D

Henriette

30.07.2010 kl.13:56

Kansje for deg Mona.... Men ikkje for me!! Dør sakte berre tå å sjå på ;) Flink du :D

kristinefargerik

30.07.2010 kl.16:58

Wow så helt sykt ut, likte det. Jeg vil også prøve!! :D

Skriv en ny kommentar

hits