Singapore? Yes, maybe...

Reisefeberen har begynt å snike seg på. Egentlig litt irriterende, med tanke på at det ikke er 100% sikkert at vi kommer oss avgårde på lørdag. Å reise på ansatt billetter er et sjansespill. Jeg liker det, men samtidig ikke. Vil så gjerne være på vei til Singapore allerede på lørdag. Da får vi nemlig et par dager til å utforske byen. Har så smått begynt å lese om forskjellige ting man bør få med seg og det kribler i reisenervene. Jeg vil dra på nattsafari, spise vafler i sjømannskirka, dra på båttur, shoppe til jeg får dårlig samvittighet og smake spenstig kinamat i chinatown.(alle bildene er fra deviantart.com)
Det som er litt festlig med Singapore er at det er ikke bare en storby, men bare en liten taxitur fra sentrum så kommer man til paradisøya, Sentosa! Får vi tilbringe mer enn 1 dag i byen så skal jeg love dere at vi ligger på beachen på Sentosa og koser oss med hver vår paraplydrink.


Blir mye "reisesnakk" på bloggen, men slik blir det når det eneste jeg gjør om dagene er å slite ut stolene på billettkontoret. Og mer reiseblogging skal det bli! For uansett hvor i verden vi ender opp så skal jeg prøve å holde dere oppdatert! I morgen skal jeg vise dere pakke ferdigheter! Jeg tror nemlig jeg klarer presse alt oppi en liten trillekoffert! Fy, så flink jeg er!

7 kommentarer

Jorunn

28.07.2010 kl.22:17

Herregud det hørtes fantastisk ut!!!!

Maria Isabell

28.07.2010 kl.22:39

Ååå! Krysse fingrene for at dere kommer dere avgårde :) Skjønner godt at du gleder meg. Gleder meg såå til å reise jeg også :D

CECILIE FELICE

28.07.2010 kl.23:23

sv: jeg trives veldig godt i min jobb og det er ikke så mange jenter å se i annleggsbransjen.. =)

Hanne Katrine

29.07.2010 kl.16:49

Krysser fingrene for at dere kommer dere avgårde :)

SV: Jeg er sjokkert! Hehe. Men jeg innser jo at ikke alle kan like det samme. Det hadde vel strengt tatt vært forferdelig :P

Christine Lövendahl

29.07.2010 kl.19:49

jeg vil og dit!! very much!
ÅÅÅ jeg og vil!!!!!! :D

Katrine

02.08.2010 kl.20:44

Kom dere dere dit?? Nå er jeg spent :D I hope so!

Skriv en ny kommentar

hits