Herlige Stavanger

Nå på sommeren er Stavanger en fantastisk by. De siste dagene har byen vært overfylt med lettkledde muskuløse menn og jeg liker det! Volleyballen er blitt en herlig tradisjon. Det er fantastisk å sitte langs kaien og kose seg med gode venner og noe godt i glasset. Folk våkner til liv nå på sommeren, ingenting er bedre enn det. Jeg har dessverre måttet jobbe en del de siste dagene, men jeg rakk en tur på byen på torsdag. 





Det ble en dyr kveld med tanke på at drinkene og vinen ikke akkurat er gratis på byen. Men jeg traff mange gamle kjente og kunne ikke hatt det kjekkere med Klepp jentene mine! Ellers så har helgen bestått av jobbing, tid for meg selv og film date med kjekkasen. 

I dag er planen å få til en etterlengtet joggetur, har vært dårlig på treningsfronten denne uken dessverre. Skjerpings neste uke! Snart Bali og bikini.... :)

10 kommentarer

★MK★

04.07.2010 kl.16:12

Blide og glade folk der ja! Ikke noe rart, hører det er helt herlig der for tida=) Hehe blir vel litt mer reisig på deg da ja skjønner jeg;) Håper jeg også klarer å komme meg litt ut av landet snart. Jeg å kjæreste har prata lenge om å ta vår første utenlandstur sammen. I løpet av de tre årene vi har vært sammen så har vi ikke hatt tid og penger samtidig, og i år er penger problemet. Pga streiken fikk jeg ikke jobber de tre første ukene av ferien min og kunne heller ikke dra noe sted da jeg ikke hadde noe penger jeg turte å avse. Hadde jeg jobbet hadde jeg fått litt mer penger til å bruke resten av sommeren også, men siden det ikke ble det så har det gått en del ekstra utover sparekontoen. Nå er jeg hjemme og jobber på min faste sommerjobb, men pengene derfra kommer ikke før skolen starter igjen. Så.. hehe ond sirkel!

Maria Isabell

04.07.2010 kl.16:27

Så koselig :D Viktig med en bytur i ny og ne. Bare synd det er så dyrt :/

Marita Jakobsen

04.07.2010 kl.17:02

Gøy med lettkledde menn som spiller volleyball :D Hehe ;)

Heldig som skal til Bali snart ^^,

Hvordan går det med deg og daten din?;);)

Kristine

04.07.2010 kl.19:45

Hærlige bilder :-)

Janne-Kristin

04.07.2010 kl.20:47

Så deilig da! Er herlig når været er fint og man tilbringer den ute med fine venner :) Men drinkene er ikke så billig da! En strawberry her i bergen koster over 100 kroner! :O

Jeg liker også how to loose a guy in ten days, nå fikk jeg lyst til å se den! :D

TONJE

05.07.2010 kl.10:40

Stavanger er en nydelig by da :) Nesten like nydelig som Bergen. Men ingenting er som å sitte nede med sjøen med noe godt i glasset og bare være sosial og nyte livet. // Hehe, jeg skjønner. Du skal slippe å si hvor mye dere betalte. Men ideen var veldig god. Det er nesten sånn at jeg har begynt å se på dagsturer til f.eks London.

Silje

05.07.2010 kl.14:00

hehe alle jenter stresser med trening før de skal til syden i bikini. Jeg og!! Skal til syden i slutten av måneden, så nå må jeg stå på og være flink hehe

Alt er så utrolig herlig om sommeren. Byn og venner og kos er helt strålende!

Marit

05.07.2010 kl.16:20

Heldig! Må kos deg litt for meg også ;p

Jorunn

05.07.2010 kl.18:08

Høres ut som du har hatt flotte dager tross litt jobbing.. ;)

Katrine

05.07.2010 kl.19:33

Så søte alle sammen var! og så blide :D blir glad av det! Date med kjekkasen hørtes ikke verst ut hehe. En venninne på jobben var i Stavanger i helga for å følge med på all volleyballen! Typen hennes spiller visst det :)

SV; Tuusen takk:D åååh hørtes jo veldig fint ut da. Har lyst til å ta meg en tur dit en gang :)

Skriv en ny kommentar

hits