Koselig helg med søte mennesker

Da jeg gikk hjem fra jobb på fredag så jeg fram til en avslappende og koselig helg. Og så langt har jeg hatt det utrolig koselig. Fredag besto av reker, hvitvin og maiskolber sammen med gode kolleger. En liten hvitvinsnurr på en fredag er alltid gøy.
Vorspielet var fantastisk. Etter en flaske vin ble det liv i gjengen. Da ble Brannmann Sam, Fragglene og andre fantastiske barnesanger spilt på høyeste volum. Stemningen var elektrisk da vi tok taxi til byen. Vi endte opp på Hall toll hvor en eller annen luring (Marie) fant ut av tequila shots var noe vi måtte få i oss. Det ble både en og to tequila shots. Noe som endte opp med ellevill dansing og ekstrem hodepine dagen etterpå. Lørdagen ble tilbrakt i sengen helt til klokken var 13.30, da måtte jeg komme meg ut for å hente bilen og kjøre familien på flyplassen. Klepp jentene klarte lokke meg med på Jærdagene så da ble det trasking i Bryne`s gater hvor vi drakk slush og spiste lakris. Koselig, selv om Jærdagene ikke er det samme som det var før. Kvelden tilbrakte jeg på sofaen sammen med Camilla hvor vi heiet på deltakerne i Grand Prix.

I dag var egentlig planen å komme oss på fjelltur, men regnet ødelegger en deeeeel. Så derfor blir det alternative aktiviteter hjemme hos Ane i Stavanger. Hører rykter om smykkelaging, baking og kos. For meg høres det ut som den perfekte oppskriften på en koselig søndag. Håper alle dere andre også har hatt en super helg! 

6 kommentarer

Så utrolig koselig da :D

Karianne M.

30.05.2010 kl.19:46

så og hørtes trivelig ut :)

Katrine

30.05.2010 kl.21:13

Virket superkoslig! og reker er digg!

Marita Jakobsen

30.05.2010 kl.22:11

Så mange koselige bilder!:) Funnet deg en dansepartner, ey?;)

Reker er jo supergodt! Guuud, det fikk jeg lyst på nå:)

TONJE

31.05.2010 kl.13:14

Høres ut som en suveren helg :)

Silje

31.05.2010 kl.19:50

Høres jo bare herlig ut da :D:D unntatt hodepinen!

søte og morsomme bilder :) spesielt av deg og dansepartneren din!:D

Håper søndag ble fin den og.

Skriv en ny kommentar

hits