Working girl

Hva oppdaterer man om når man ikke gjør stort annet enn å jobbe? Jeg ser allerede fram til førstkommende fredag for da har jeg hele to dager fri. To dager etter hverandre til og med. Luksus! 
Det skjer noe med kroppen når man jobber skift. Man blir aldri vandt til å stå opp 03.30, det er beinhardt. Men jeg liker jobben min og jeg liker kollegene mine. Så da er det i grunn ganske lett å holde ut. 
Elsker å planlegge turer sammen med de jeg jobber sammen med. Ny destinasjon er allerede planlagt, turen vil finne sted i midten av juni. Kun en overnatting, men det holder akkurat til litt kos i en annen storby. Ser virkelig fram til det. 

Men nå kjenner jeg at kroppen vil ha litt hvile så jeg skal legge meg på sofaen med en god bok. Forhåpentligvis klarer jeg dra meg ut av sofaen senere i dag for å jogge meg en runde eller to. Hellig dager er ikke så altfor fæle. 

Skal faktisk gå å finne meg noen jordbær i kjøleskapet og kose meg med! Elsker sommer, jordbær og sol! 

5 kommentarer

Katrine

24.05.2010 kl.20:17

Å stå opp 3.30 er virkelig ikke mye moro... Men du er flink som kommer deg opp! Og fridagene i mai er SÅ digg :D elsker dem! Og jordbær også mmmmm. Har spist så mye av dem hittil og de norske har ikke engang kommet ut ennå hehe.

Silje

24.05.2010 kl.23:15

Nammm jordbær!! Helligdager er ikke så verst nei, bortsett fra at butikkene er stengt! Og da kan ikke jeg kjøpe jordbær :(:(:( ....hehe. Det er bra at du trives på jobben! Selv om du må jobbe på natten :/

Stå på, du er flink til å jobbe og trene og alt!:)

SV; tusen takk for det!!:)

TONJE

25.05.2010 kl.11:55

Bra du ser det positive i det! :)

Marita Jakobsen

25.05.2010 kl.22:08

Wow! Halv fire på natta! Hvordan klarer du det! Creds til deg!:)

Kos deg med fridagene, nyt dem fullstendig^^,

Ida Talette

26.05.2010 kl.15:23

Kjørte gjennom Ålgård i helga, tror kanskje jeg så boligfeltet der du skal bo, hvis det ligger litt opp mot åsen på en måte?! Skikkelig bra forklaring ;)

Skriv en ny kommentar

hits