Travle dager

De siste dagene har vært travle. Når jeg først har hatt tid til å sette meg ned i sofaen å slappe av så har jeg sovnet! Jobbehelg når man er underbemannet på jobb sliter på kreftene. Det i tillegg til at jeg har hatt nattklubb tendenser i stua pga russetreffet, gjør at jeg gleder meg til i morgen når jeg har fri en hel dag. Dagen skal da tilbringes på sofaen med pcen i fanget. Planen er å skrive mest mulig på eksamens teksten i norsk. Til fortere jeg blir ferdig med den jo fortere har jeg sommerferie. Ser virkelig fram til sommereferie. 

Det til tross for at det blir en sommer med utrolig masse jobbing. Nevnte i et tidligere innlegg at jeg skulle begynne i ny jobb. Har begynt som ringevikar i en barnehage. Veldig greit å ha en ekstra jobb hvor jeg selv kan si ja eller nei til vakter. Dessuten er det jo greit med litt ekstra penger siden jeg SKAL ha 3 uker med ferie. 

Må fortelle dere om en litt morsom opplevelse i går. Det var jo som jeg skrev russetreff på Ålgård i helgen. 11 000 russ samlet rett overfor gata hvor jeg bor har gjort at det har vært livlig rundt meg. Og på russetreffet var det jo en del artister som hadde konserter. Disse må jo komme seg hjem på et vis. Så Paperboys, Atle Antonsen og Wig Wam ble observert på flyplassen. Ikke akkurat "kjendiser" jeg kikker så nøye på. Men da business skranken plutselig ble fylt opp med to SVÆRE tykke negere, et titalls andre mennesker med solbriller og et lass med baggasje begynte jeg å kikke litt ekstra på menneskene foran meg. 
Var så utrolig frustrerende å sitte å sjekke inn disse menneskene som helt tydelig var kjent på et eller annet vis. Hvem er det som kjører mørke solbriller og gangster klær OG er fra usa på lille sola flyplass til vanlig? Men siden ingen av navnene var kjent for meg så måtte jeg bare drite litt i det. To av disse i reisefølget var så utrolig flørtete, jeg rødmet og visste ikke helt hvor jeg skulle kikke. Amerikanere er jo utrolig flinke til å hive rundt på komplimenter, og jeg er DÅRLIG til å ta i mot sånt. hehe... 
Til slutt tok nysgjerrigheten min overhånd og jeg måtte inn på nettsidene til landstreffet for å se hvem dette her kunne være. 
Denne karen + sikkert hele kompis gjengen var det som flørtet så voldsomt. Han heter noe slik som Armando Perez i virkeligheten, så ikke rart jeg ikke ante hvem det var. 

Nå skal jeg lese litt blogger før jeg skal sette meg ned med norsk teksten min, før det blir jogging som avslutning på en fin fin dag! :) 

13 kommentarer

Maria Isabell

10.05.2010 kl.16:10

Haha, jeg aner heller ikke hvem det er :O

lykke til med norskteksten da! Blir godt med sommerferie :)

Elisabeth

10.05.2010 kl.16:36

Elsker den sangen!!! kul blogg! :)

Katrine

10.05.2010 kl.16:54

Næh, så moro! hehe.

det er utrolig slitsomt å jobbe da man mangler folk på jobben! Det sliter virkelig på...Men så gøy at du har blitt ringevikar i barnehage :D Har du jobbet der før? Hva syns du så langt? :)

Katrine

10.05.2010 kl.17:16

SV: Åh! Hehe. Jeg jobber også mest i småbarnsavdeling :) jeg syns jeg alltid har nok å gjøre der jeg! Men på storebarnsavdelingen er det verre, da er de så store at de klarer nesten alt selv så da sitter jeg bare der! Så der trives jeg egentlig ikke så godt!

bjorgkristin

10.05.2010 kl.17:23

så travle dager du har da, synes du er flink jeg <3

Veronika

10.05.2010 kl.17:50

WigWam hadde faktisk isje vært på Landstreffet, men på Jærhagen ;) Hehe

Mona

10.05.2010 kl.18:03

Veronika: Ja, eg fikk med meg det. Han va snakkesyge han der Åge :p

Lovise

10.05.2010 kl.19:15

Så utrolig fin blogg du har ! Jeg kom tilfeldigvis over den, når jeg sjekket kommentaren på Silje sin blogg ! Denne skal jeg lese asså ;) Du er flink, og jeg håper du vil trives i din nye jobbstilling! :) Og den sangen er gøy !! :)

Christina

10.05.2010 kl.19:49

Kjenner til den stressfølelsen altså. Det er bare det som går igjennom kroppen min for tiden. Første gang siden etter påske jeg har kunne slappe av!

Lillian

10.05.2010 kl.22:21

lyyykke te :D

Tonje!

11.05.2010 kl.10:56

Hehe, artig :)

Silje

11.05.2010 kl.17:08

hahaha virkelig?? pitbull og kompisene flørtet med deg! nice :D

gøy å jobbe på flyplass når kjendiser av og til dukker opp :)

lykke til med norsk oppgaven, stå på!:)

Laila

19.05.2010 kl.16:10

ja amerikanere er utrolig flinke til å slenge komplimenter, jeg har fullt av dem her:p

Skriv en ny kommentar

hits