Eksamen nr.1 = levert

12.30 i dag leverte jeg pedagogikk oppgaven min. Word programmet som plutselig lukka seg var kjipt, men heldigvis hadde jeg vært flink til å lagre litt underveis slik at det ikke var så altfor mye som forsvant. Jeg fikk i det minste skrevet 9 sider som jeg kan stå inne for. I grunn ganske fornøyd med vinklingen på oppgaven min. Har skrevet en oppgave om temaet flerkulturell skole. Noe som virkelig engasjerer meg. Så det har ikke vært vanskelig å ha motivasjon til å skrive. Herlig! 

Rett etter jeg hadde levert oppgaven bar det på trening. Det er noe av det som er negativt med hjemme eksamen, man låser seg inne de dagene det varer for å bli ferdig. Klarte presse inn en times lang tur i går og, måtte jo på butikken for å handle mat. Så da tok jeg like så greit den butikken som ligger lengst fra huset mitt. Har vært overraskende flink denne gangen til å konsentrere meg om eksamen og ikke vaske, lage mat og se tv serier. I kveld skal jeg nyte en frikveld sammen med Klepp jentene hvor vi skal feire Stephanie. Gleder meg til det. I morgen må jeg rette konsentrasjonen mot norsk oppgaven som jeg tydeligvis stadig driver å glemmer av! Heldigvis skal den ikke leveres inn før 21.mai så jeg har litt tid på meg ennå. 

Nei, nå skal jeg legge meg ned på sofaen å lese litt i boka mi. Kose meg skal jeg! 

Se så fine blomster jeg fikk av super sara!! Det er så gøy å bo for seg selv når folk stadig kikker innom med fine blomster. 

4 kommentarer

Katrine

05.05.2010 kl.18:10

Syns du har vært veldig flink jeg! :D deilig å levere inn! Og du er flink som også får inn litt trening :)

Veronica Bremnes

05.05.2010 kl.23:12

Så flink du er! Følelsen av å være ferdig med slike ting er digg :)

TONJE

06.05.2010 kl.10:59

Er nok en herlig følelse å være ferdig med den :) Og husk...sommeren er et skritt nærmere!

Marita Jakobsen

06.05.2010 kl.13:09

Kan tenke meg det var suuperdeilig å bli ferdig:) Bra jobba! Nå har du en mindre eksamen å bekymre deg for, helt til du skal få den igjen;) Hehe..

SV: Ååååh! Jeg skal til Ålgård i kveld, gleder meg såå:D

Skriv en ny kommentar

hits