19.apr.2010

Edit: Dette ble skrevet i går, men fikk ikke lagt ut hverken innlegget eller bilder i går så jeg poster det i dag heller! :)


Jeg er vel ikke helt frisk ennå dessverre. Men nå har jeg ikke tid til å ligge mer på sofaen. Det irriterer meg grenseløst at jeg i sist uke fikk nytt treningsprogram og ikke en gang har fått mulighet til å prøve det skikkelig ut! Jeg kommer nok ikke til å løpe ned dørene på SIS  dag, men så fort jeg er litt piggere er jeg på plass! 
I dag har jeg brukt morgenen til å drive litt research i forbindelse med norsk eksamen. Vi skal skrive en fagtekst som skal leveres 21.mai. Det kan høres veldig lett ut, men det er det ikke! Jeg hater å begynne på en tekst, når jeg først har skrevet innledningen så går resten som det suser. Men det var det å få begynt da! hehe... 

Slapp heldigvis å bli permitert fra jobb. Vertfall slik som ting er i dag. Et par innlands fly går som normalt å da fikk jeg lov til å være på jobb. Herlig. Føler jeg er blitt ansatt i ny stilling da, som "sentralbordleder". Det er ikke så mange folk på selve Sola flyplass som trenger hjelp, men jammen skal jeg love dere at de ringer fra USA, Roma, Bucharest og andre festlige land for å spørre om jeg kan booke om billettene for dem. Skulle så gjerne hjelpt alle sammen å booke om billettene sine, forstår veldig godt frustrasjonen over å sitte fast i utlandet. Men skulle lille Sola flyplass tatt i mot booking telefoner fra halve Europa hadde vi fått det rimelig travelt. Så min oppgave i dag går mest ut på å svare: "Nei, jeg vet dessverre ikke når flyet ditt fra Bucharest vil kunne fly til Frankfurt", eventuelt: "Nei, jeg kan ikke booke om billettene deres". Med andre ord, det blir mye nei nei nei. Jeg liker ikke å si nei, det er et negativt ord. Derfor får jeg prøve å gjøre dette innlegget så positivt som mulig med noen fine bilder! :)Jeg drømmer om sommer, sol og bali! :) 

4 kommentarer

bjørg kristin

21.04.2010 kl.00:18

drømmer om det jeg også, hver natt!
Åååå det så deilig ut :D Jeg drømmer om syden og håper jeg får reist om ca 11 dager nå :) HÅPER!! Haha det må være kjipt å bare si nei nei nei... :S Men sikkert litt artig med ''noe nytt'' i jobben ;) God bedring :)

TONJE

21.04.2010 kl.12:10

Jeg drømmer med deg! :) Det ser ut som om flyene er oppe å går igjen nå da så da slapp du vel bli permittert. Vet det var en del som ble det i Bergen.

Katrine

21.04.2010 kl.16:55

Skjønner at det er kjipt å måtte si "nei, nei, nei" hele tiden på jobb! men gudsjelov så ser det MYE lysere ut nå allerede!:D

Skriv en ny kommentar

hits