Bissy bee

Å si at jeg ligger godt an før eksamen ville være å overdrive. Jeg ligger ikke dårlig an, ennå! Dette året har jeg heldigvis ingen skole eksamener. Jeg har en hjemme eksamen i pedagogikk som jeg tror skal gå helt ok! Jeg har i tillegg en fagtekst i norsk som skal leveres 21.mai. I motsetning til hva andre studenter har av eksamener så bør jeg ikke klage. Men den norsk teksten skremmer meg. For det første skal den skrives på nynorsk og for det andre så er jeg veldig usikker på hvordan jeg skal løse del 2 av oppgaven. Forhåpentligvis vil forelesningene på torsdag og fredag gi meg litt kontroll på oppgaven. 
De neste ukene er dagene mine fullbooket. Er det ikke skole så er det jobb, trening eller sosiale ting som skjer. Jeg liker når det skjer mye rundt meg, men det skremmer meg at jeg ikke ser en eneste dag der jeg kan ha litt "mona tid". Forhåpentligvis så løser det seg nok litt av seg selv. Er alltid noen som kansellerer! Dessuten er det jo bare koselige sosiale ting som skjer framover. Kan nevne pizza/fantasi kveld med folk fra jobb, Dagfinn Lyngbø show med Klepp jentene, kvalitetstid med Erik og koselige turer i naturen med gode venner. Me likey! 

Men nå får jeg vel pakke og planlegge dagen. Som vanlig må jeg ha med meg tusen ting i bilen for å rekke alt jeg skal. I dag skal jeg først trene med personlig trener, ja faktisk! Kommer sikkert til å dø. Men fant ut det var greit å få satt opp et ordentlig trenings program. Jeg kommer nok ikke til å ha råd til å gå til PT så altfor ofte, men innimellom er det nok veldig ok. Vi får se! Etter trening må jeg jobbe med norsk teksten før jeg begynner på jobb klokken 15.00. Rekker akkurat hjem fra jobb slik at jeg får med meg paradise hotell. Perfekt timing. Paradise er virkelig hjernedød underholdning og jeg digger det! 

Jenta er klar for en ny fantastisk solrik onsdag! Jeg digger været ute for tiden. 

7 kommentarer

Katrine

14.04.2010 kl.10:16

PT! Så gøy da hehe. Gleder meg til å høre hvordan du syns det var!

Skjønner at du er ganske busy de neste ukene ja, jeg HATER egentlig å ha mye å gjøre! Haha. Men du får prøve å få litt tid til deg innimellom der, er ganske viktig det:)

Tonje!

14.04.2010 kl.10:36

Jaa, er så nydelig vær :) Håper dagen din blir strålende!

Marit

14.04.2010 kl.11:46

Hjemmeeksamen er gull da ;))

Jorunn

14.04.2010 kl.21:09

Du må ha masse lykke til med alle eksamener... Jeg er sikker på det ordner seg for deg!

bjørg kristin

15.04.2010 kl.00:15

det er fint å høre at du ligger bra til med eksamen da :D

Deilig med fint vær<3

Hege Helseth

15.04.2010 kl.15:35

Åh du er sååå flott, nydelig bilde :D

Håper dagen har gått/går smertefritt!
Dagfinn Lyngbø er kul :D

Pent bilde av deg Mona :D

Skriv en ny kommentar

hits