Ting begynner å komme på plass

I går fikk jeg streng beskjed av min mor om å se positivt på ting. For de som har vært rundt meg de siste ukene så er det ingen hemmelighet at jeg syns at det å måtte leie leilighet i et helt år før jeg får MIN leilighet er pyton. Jeg kunne valgt å skrive et innlegg om hvorfor jeg syns det er så utrolig kjipt, men siden mamma var så streng i går får jeg vel heller skrive et innlegg om det som er positivt. 
I går spiste jeg favorittmiddagen min, spaghetti. Har innsett at jeg kan faktisk spise det hver eneste dag uten at det kommer en illsint lillesøster ned trappene som klager over den forbanna spaghettien som er til middag IGJEN. hoho... 
Ellers så merker jeg at det forsvinner skremmende mye penger på ting man trenger. Slik som vaskemiddel, filler, bestikk osv. Nå kan jeg angre på at jeg heiv nesten alt jeg eide sist jeg flyttet. Men sånn går det når planen var å flytte sammen med kjæresten og jeg plutselig ble dumpa. Men det er ganske koselig å kjøpe nye ting. Gøy å se at leiligheten former seg til et hjem. 

Veldig kjekt at det finnes så mange interiør blogger der ute. Jeg storkoser meg når jeg kan sitte å kikke gjennom masse blogger som gir meg inspirasjon til hvordan jeg vil ha det. For første gang har jeg masse ideer om hvordan jeg vil ha gjort ting. Utrolig morsomt. 

Mitt største interiør problem er dette bildet som jeg er veldig glad i, men som jeg ikke aner hvor jeg skal henge! Det er så mange farger! Jeg vil jo aller helst ha hvitt, lyserosa, beige og brunt! Men skal nok finne en lur plass!

14 kommentarer

Ida Talette

07.04.2010 kl.21:24

Bra du kommer å komme på plass :)

Positive ting ved å bo alene:

- Du kan se 20 episoder av Sex and the City, Gossip girl eller Beverly Hills på rad uten å motta stygge blikk.

- Det ligger ikke rot rundt omkring og flyter (bortsett fra det som er selvforskyldt)

- Du velger middagsmat etter egen mage (hadde jeg bodd alene ville det stått fiskegrateng på menyen hver dag)

- Du kan invitere til jentevors hver helg om du vil

- Du slipper fotball og øl hver helg (så sant du ikke synes det er rasende gøy selv, da, hehe)

- Du kan spille tv-spill til den store gullmedalje uten å måtte dele med en som bare vil spille skytespill eller andre jallaspill.

Synes du skal nyte tiden for deg selv, jeg :-) Hadde nesten 1 år i leilighet for meg sjøl jeg også, og selv om det tidvis var ensomt, så koste jeg meg gløgg ihjel stort sett hele tida. Tenn masse stearinlys, ha gode bøker tilgjengelig og etterhvert kommer du til å lære deg og trives i ditt eget selskap :-)

Maria Isabell

07.04.2010 kl.21:51

Det KOSTER å bo alene altså! :O Men det er kos også! Jeg trives utrolig godt alene :)

mamma

07.04.2010 kl.22:06

Såååå sint var eg vel ikkje? Men det hjelpe ikkje å syte... må heller se det positive i ting. Sjøl om det av og til er godt å syte og... men som sagt liten fremgang av sånt :-) Opp og hopp - endelig mandag :-) ?? Det rare er at det faktisk hjelpe. Og i dag kom det gode nyheter.. så det ordner seg til slutt, av og til må man bare ha en liten sving... Og kanskje du finner HAN i sommer?? Tenk så kjekt :-) Neste vår bli uansett kjempespennende, for oss alle...

Janne

07.04.2010 kl.22:19

Herlig å innrede sin egen heim!! :) Lykke til!:)

Katrine

07.04.2010 kl.22:20

SV: Mhm jeg syns så utrolig synd på han. Ingen ting jeg kan gjøre heller :( han blir nok ganske sikkert ikke frisk igjen...usj! Men takk for omtanken <3

Det er så morsomt å dekorere! Men dessverre så blir det fort dyrt! Skjønner godt at du syns det er kjipt å leie så lenge men moren din har rett, bare å prøve å se det positive i ting :) hehe.

Åh så sinnsykt kult maleri! Jeg håper du finner en plass til den!

Maler -Tonje

07.04.2010 kl.23:49

Shit, det bildet må ha blitt malt av en kjent kunstner, bør få hedersplass midt på veggen!!!

Veronica Bremnes

08.04.2010 kl.00:30

Spagetti var livretten min før, hehe. Og ja, det går endel penger til småting man bare er nødt til å ha.

Håper du finner en bra plass til bildet da :)

bjørg kristin

08.04.2010 kl.00:45

Du blir nok vant til det, og det er viktig som moren din sier og se positivt på det. et år går fort vettu :) og den leiligheten ser ikke så værst ut den heller :D
Jepp, viktig å være positiv vettu :D

Nei er dessverre ikkje alt som går etter planen, men gøy å kjøpe nytt any way, selvom pengene forsvinne.. Kjekt å forme det som DU selv vil ha det da :D Var et grævla kult bilde da :D Så det finne du nok ein plass te ^^

Syns leiligheten din såg bra ut eg :D

Og kjekt du kan spise KA du enn vil kvar dag ;) Masse fordeler med å bo for seg selv ;)

08.04.2010 kl.10:35

TONJE... E D DU SÅ HAR MALT D BILDE ELLE???

BLER JO BRA DETTE HER MONA=) =)

Karoline

08.04.2010 kl.10:41

Du kan jo henge det på soverommet ditt :D Bare et tips ;)

Laila

08.04.2010 kl.13:19

Spagetti e for de som ikkje vett om någe aent godt å laga:) Lenge leve taco:p

Cecilie M

08.04.2010 kl.18:58

Det ser meget lovende ut, frøken! Og godt du har en mamma som kan gi deg en peptalk - det trenger vi alle iblant!

Bildet var superkult - støtter forslaget om å henge det på soverommet! Evt på kjøkkenet/i kjøkkenkroken?

Hege Helseth

15.04.2010 kl.15:39

DØDS KULT bilde.. du kan jo eventuelt vurdere å selge???? ;) hehe,passer nemlig perfekt inn hos meg som har bare sterke farger!

Skriv en ny kommentar

hits