Påskeslutt

Da var jammen påsken over for i år. Jeg har vært en av de heldige som har fått tilbringe mye tid på jobb, noe som lommeboka har godt av. Skulle ønske jeg kunne skrevet at jeg har funnet på masse spennende de timene jeg ikke har vært på jobb, men sannheten er at jeg har vært sløv! Veldig sløv! Jeg har ikke trent, heller ikke komt meg ut å gått tur de dagene sola har skint. Jeg har heller ikke sosialisert noe særlig med venner. Akkurat den sosialiseringsdelen er forresten ikke min skyld. Jeg kan jo ikke for at absolutt "alle" jeg kjenner har vært på påskeferie! No kidding! Stephanie har vært den som har tatt vare på meg og drog meg ut av god sofaen og på vorspiel på lørdag. 
Koste meg masse på vorspiel sammen med masse gamle kjente fra Klepp. Utrolig morsomt å treffe igjen folk jeg i grunn ikke har snakket med siden jeg var 15. Byen på lørdag var overraskende bra i motsetning til forventningene jeg hadde. Søndag derimot var ikke fullt så bra. Jeg var fyllesyk og måtte tilbringe 9 timer på jobb. Ikke min favoritt hobby å springe rundt på flyplassen smådårlig. I dag har jeg hatt fri fra jobb og har tilbrakt omtrent hele dagen innendørs hvor jeg har lest, kikket på serier på pcen og ryddet huset før familien kommer hjem fra ferie. Litt godt og, selv om jeg bestandig får dårlig samvittighet av å være så lat! 
 I kveld skal jeg kidnappe en stykk lillebror og flytte inn på Ålgård. Regner med å få de siste eskene kjørt opp i kveld. Første husleien er betalt så nå er det vel ingen vei tilbake er jeg redd. Jeg er blitt Gjesdalbu. Skremmende greier dere! hihi... Nei, nå skal jeg gå og trykke i trynet på den fantastiske klippekransen som lillesøster lagte. I morgen må det strammes inn igjen. Sola får meg til å huske at skal stålkroppen 2010 være på plass innen varmen sniker seg på så må det henges i. Jeg kjenner godt at påskesnopet har lagt seg godt rundt forbi på mage, hofter og lår. I morgen er det rett på trening igjen. Skal i grunn bli litt godt! 
Ha en fantastisk mandag alle sammen. 

Avslutter innlegget med en søt søt påskehare! 

7 kommentarer

Maria Isabell

05.04.2010 kl.17:50

Å være fyllesyk på jobb er noe av det verste som finnes! Men godt du har fått jobbet og tjent endel penger i påsken da :)

Katrine Dahl

05.04.2010 kl.20:26

Jeg har ikke gjort mye nyttig jeg heller! Det eneste jeg har gjort er liksom å trene. Hadde ikke treningssenteret vært åpent hadde jeg gått på veggen! haha.

men det er godt at du får litt ekstra penger da, det kommer alltid godt med:) og vors er gøy! Mens å være fyllesjuk er helt jævli :p misunner deg ikke!

Sara Strand

06.04.2010 kl.14:29

FOR et nusselig bilde :D

Christina

06.04.2010 kl.17:11

Så kjedelig å jobbe mye av påsken.. Er ikke noe moro det, men som du sier lommeboka har godt av det :)

bjørg kristin

06.04.2010 kl.19:41

Synes du har vært flink å jobbe da, selvom det hørtes lite gøy ut.

Silje

06.04.2010 kl.21:12

Du har lov å være lat! Man må ikke trene og sosialisere seg så mye heeele tiden vettu :) Litt aleine tid med seg selv må man ha!;) Dessuten har du jo ikke vært lat når du har jobbet så mye! hehe. Lykke til med innflyttingen!:)
Off, fyllesyk og jobb, ikje kjekt.. Men då e me 2 så har jobba vekk påsken, og ja, eg og merke lommebokå he godt av det :P Så glede meg masse te lønn, som komme dagen før eg reise te syden igjen.. Jobbe du netter og? For eg ska ver på flyplassen der ganske seint, innsjekkingå bjynne halv 5 :P Wohoo spennende å flytte da, det går nok så fint atte :D

Åå det er gøy å treffe igjen gamle kjente :)

Hahaha eg og får dårlig samvittighet når eg vett eg har vore litt late, men me har lov ! :D

Men har faktisk vore litt flink med trening i påsken før jobb lixom :) Deilig :D

For et søtt bilde da :)

Skriv en ny kommentar

hits