Min leilighet?

Det er så skummelt når ting ser ut til å gå din vei. Når ting nesten virker for godt til å være sant! Etter at jeg ble singel har min største drøm vært å finne min egen leilighet. En leilighet jeg skal måtte ta opp millionlån for å betale på de neste 20 årene. Men det har vist seg at det å være 23år, singel, heltidsstudent og ansatt i 75% stilling tydeligvis ikke er bra nok for å få lån. Å kjøpe leilighet i Stavanger området er svindyrt, det er ikke noe annet sted i landet hvor boligprisene har skutt sånn opp i været som her. Kjempegøy for de som skal selge leiligheter, men ikke fullt så kjekt for de som skal kjøpe bolig for første gang. 
Derfor har jeg vært veldig skeptisk til hvordan dette skulle gå. Min fantastiske mamma og like herlige Johnny har vært positive fra dag 1. De har gitt meg en klem og sagt: "dette ordne me!" Jeg begynte å se et slags lysglimt i enden av tunnelen, men så gikk lyset etter en telefon fra Ole Birger (also known as pappa) Men selv om min biologiske pappa sviktet når jeg trengte han som mest så står fortsatt min utrolig stefar opp for meg og vil sette jord og himmel i  bevegelse for å hjelpe meg til å få lån. Det står det respekt av! Min biologiske pappa burde skjemmes å gå og gjemme seg! 

Takket være en utrolig støtte fra mamma og Johnny har vi nå valgt ut en leilighet som skal bygges til høsten og stå klar i mars/april 2011. Vi har ikke lånet 100% i orden, men jeg håper og ber om at det ordner seg og at jeg etter påske kan signere en kjøpskontrakt på leiligheten som nå er reservert i mitt navn. Tenk hvor utrolig deilig det kommer til å bli å gå og vente på at leiligheten MIN skal bli ferdig. Gå og glede meg til å innrede, flytte inn og bo der!

Se hvor fin den ser ut!!! La ting gå i orden, vær så snill? 

Må forresten vise dere noe annet fint mammaen min gjorde for meg i dag:

Rett etter familien hadde dratt på påskeferie (noen må jobbe, les MEG) fikk jeg en melding av mamma om at påskeharen var observert i garasjen. Jippi, påskeegg!! Har ennå ikke spist noe og har et håp om å beholde det lenge lenge! Man blir aldri for gammel til påskeegg!! 

11 kommentarer

TheaH

27.03.2010 kl.01:05

Kult,namnam goteri :D

GOD PÅSKE !

liS

27.03.2010 kl.10:48

kem sga du be te? :p

Ida Talette

27.03.2010 kl.10:58

Håper lånet går i boks for deg, snuppa!! Bare hold deg langt unna DNB så ordner det seg nok :) Vi fikk jo blankt nei av de, men ja av både Nordea og Nøtterøy Sparebank. Kose deg masse med påskeegget :-) Wiii

Katrine

27.03.2010 kl.11:17

Så utrolig spennende!! Jeg håper alt går smurt for seg. Så koslig mamma og stefar du har! :D og påskeegg da! Hihi. Koslig :D

Ha ei flott helg!
SV: Takk for det :) Ja det er helt sant! :D Ordner seg for snille jenter ;)

Håper det går i orden med leiliheten oxo da, snill mamma og stefar du har ;)

Wooohoo koselig med påskeegg, og nei, aldri for gammel ;)

bjørg kristin

27.03.2010 kl.15:14

håper du får den leiligheten da :D så gøy!

så deilig med påske egg da :D nam!

Lillian

27.03.2010 kl.16:16

håpe d ordne seg for deg. du har ei fantastisk mor å stefar:) kjenne følelsen når du vett at dei støtte deg 100% =)

kosa deg masse me påskeegget:) en blir aldri forstår for koselige overraskelser!

Hanne Katrine

27.03.2010 kl.17:27

Håper lånet går i boks for deg. Lykke til :)

Meline

28.03.2010 kl.00:27

Det går nok bra:)Du må kose deg med påskeegget!

Jorunn

01.04.2010 kl.21:40

Så bra for deg.... Nå ble jeg glad!

Janne

03.04.2010 kl.18:30

Når en tenke so positivt som det både du og familien din gjere, so skal du sjå at det ikkje blir noke problem å få låne i orden, og få kjøpt deg din drømmeleilighet :) :) Det kan vi ikkje anna enn å unne deg :) Masse lykke til!! E det noke eg veit so e det at en ALDRI skal miste trua :) So det so ;) Goood påske kjære Mona!!!! :)

Skriv en ny kommentar

hits