Tiden leger alle sår?

Denne uken er det 6 uker siden jeg fikk beskjed om at "forholdet vårt er over...."
Det har uten tvil vært 6 av de vondeste ukene i mitt liv, men innimellom har jeg også hatt dager som har vært så utrolig bra. Jeg var ivrig i starten å fortalte dere hvor vondt jeg hadde det og at tårene konstant rant. Så reiste jeg til Las Vegas på tidenes jentetur og jeg klarte å glemme for noen dager. Og samtidig glemte jeg ut dere.
Det er ikke til å legge skjul på at jeg fortsatt har ekstremt tøffe kvelder og netter, men tiden leger alle sår. I begynnelsen klarte jeg omtrent ikke se på exen min uten å begynne å grine, men nå klarer jeg sitte i sofaen å se film sammen med han samtidig som jeg ler. Så langt har vi klart å beholde et slags vennskap og slik håper jeg det kan fortsette å være. For Marius er en fantastisk gutt på mange måter, men ikke for meg. Dessverre.

Jeg vil påstå at det kalles framgang! At det er slutt er jævlig trist, det er ingenting jeg mer skulle ønske en at forholdet vårt skulle holdt resten av livet. Men så lenge hans følelser ikke er slik de burde være så er det ingen vits å klamre seg til et håp om at det skal fungere. Det er nok best for meg å så smått begynne letingen etter den mannen som kan sette pris på alt jeg gjør og den innsatsen jeg legger ned i et forhold. En som kan få meg til å sveve og la meg føle at jeg er den viktigste personen i noens liv. En som kan kikke meg inn i øynene og si at han elsker meg.

Fram til den mannen dukker opp så er jeg nok fint nødt til å ta til takke med en stor ensom seng og et håp om at en dag finner også jeg den rette. At jeg i tillegg har verdens beste venner hjelper masse. 

Good times! 

11 kommentarer

Hanne Katrine

23.03.2010 kl.23:26

Jeg klarer ikke helt å forestille meg hvordan du har det, men den Mona jeg kjenner er i alle fall utrolig sterk og vil helt klart komme seg gjennom dette og finne en som er enda bedre. Det er jeg sikker på :)

bjørg kristin

24.03.2010 kl.00:03

jeg synes du er sterk jeg! og det er bra at du synes det er noe fremgang, selv om det har vært vondt!

Mira

24.03.2010 kl.09:16

Åh, søta <3 Du er sterk, modig og du vil finne en gutt som elsker deg like høyt som du elsker ham. Og man må kysse mange frosker, før man kan finne prinsen... Du er 23 år og har hele livet foran deg! Nyt singellivet en liten stund til og du finner den rette, det kan jeg love deg ;)

Therese

24.03.2010 kl.12:08

Off. merker jeg ikke har fått med meg noe av dette..:(så utrolig trist.men du klarer deg nok. tiden leger alle sår.

Må definetivt få til en forening snart så vi kan få en oppdatering i hverandres liv.

savnder dere

Karoline

24.03.2010 kl.13:22

Huff du er sterk og du kommer deg gjennom dette! :)) Masse klemmer til deg <3

Silje

24.03.2010 kl.15:28

Du kommer til å finne den rette, han er der ute, LOVER DEG. En så fantastisk jente som deg er enhver mann heldig å få. Selv om jeg ikke kjenner deg personlig så vet jeg gjennom bloggen at du fortjener det :) Du er herlig, og håper at tiden leger sårene dine. Sårene kommer hvertfall til bli leget når du møter en ny :)

TONJE

24.03.2010 kl.17:32

Huff, men ja - tiden leger alle sår. Og det er godt å høre at du iallefall har noen positive stunder. Ingenting er bedre enn det!

Katrine

24.03.2010 kl.21:18

Det er flott å se at du klarer å tenke fornuftig, for det er søren meg ikke lett! Det er vanskelig, men samtidig vet du at det ikke nytter å klamre seg til det hvis det bare ikke funker for begge parter... Du er utrolig sterk!
Heia Mona! Så trist å høre :/ Håper det går bra med deg!

Men ta tida til hjelp, så kommer nok den rette til deg snart ! :D

Åååhh Las Vegas??? LUCKY YOU!!!

chrissy

25.03.2010 kl.12:23

Skjønner veldig godt hva du mener. Det er en måndte siden jeg sa takk og farvell til min samboer gjennom de to siste årene. Selvom det var mitt valg er det et stort nederlag, og enda verre når man ikke kan dele det på bloggen.I tillegg til det sliter jeg med å finne leilighet så det har endt opp med at jeg bor i en koffert plassert her og der. Jeg har det bra nå ,som du sier tiden leger alle sår,Selvom det er utrolig vondt til tider. Snille jenter som oss må nok kysse et par frosker før vi finner prinsen. Neste gang vil nok flaksen snu:)

Marita Jakobsen

26.03.2010 kl.10:48

Så flott å høre at det går fremover! Du er utrolig sterk, det tar så på når man blir såra på den måten.. Det er helt jævelig, som du sier. Godt å høre dere klarer å finne på ting sammen, selv om det ikke er dere to lengre. Flott!:)

Håper virkelig du finner en som kan få deg til å smile og være glad hver eneste dag, det fortjener du!:):)

Ha en flott helg:D

Skriv en ny kommentar

hits