De aller beste jentene!

I går var etter min mening en vellykket bursdagsfeiring. Det var herlig å se alle Klepp jentene samlet hos Tone Helen. Jeg er så utrolig glad for at jeg har disse jentene. Selv om det noen ganger tar ulovlig lang tid mellom hver gang jeg ser dem, så vet jeg at de er der for meg. Hvis det er noen som stilte opp da jeg ble singel så var det disse jentene! Tusen takk for det! 


Ut i fra bildene regner jeg med at dere ser at vi koste oss? Jeg trodde at det å gå ut på byen etter Las Vegas kom til å bli en skuffelse, men utrolig nok så var det veldig gøy ute i går. Jeg ble full som bare det og var veldig lettet da lillesøster holdt løftet sitt og kom å hentet meg når jeg var sulten, kald og trøtt. 
Nå ligger jeg til lading i sengen, litt redusert i formen kan man vel si at jeg er. Om en times tid skal jeg treffe en god venninne og vi skal shoppe bursdagspresang og spise lunsj sammen. Gleder meg masse til det. For i kveld er det jammen en ny bursdag som skal feires. Typisk at alt skjer en helg. Hvile kan jeg gjøre på søndag! :) 

3 kommentarer

Lillian

13.03.2010 kl.12:31

Kvila kan du gjør i himmelen.. Eller no :)

Hanne Katrine

13.03.2010 kl.12:47

Så ut som en kanonkveld :)

SV: De jeg kjøpte det av beklagte for det som hadde skjedd, og skulle faktisk sende meg clip on hår som plaster på såret :-) Du har nok rett i at det er bedre!

Maria Kristine

14.03.2010 kl.02:51

så kjekt det så ut! :)

Skriv en ny kommentar

hits