Love hurts

Ting går virkelig ikke min vei for tiden! Tror dere jammen ikke at når jeg kom på jobb i dag så viser det seg at Lufthansa har kansellert alle flygninger til Los Angeles denne uka! Og de har ikke engang gått ut i streik ennå. Så de første morgentimene på jobb ble brukt til å lete etter en backup reiserute. Med mye god hjelp fra søte kolleger har vi vel egentlig bestemt oss for at Sola-København-Chicago-Los Angeles er det beste alternativet. Reisetiden er omtrent 6 timer lengre enn hvis vi skulle flydd med Lufthansa, men det er ikke noe å henge seg opp i. Men selv om vi har funnet en ny reiserute så kan fortsatt ting gå galt.
Hvis Lufthansa faktisk går ut i streik så betyr det at omtrent alle flyselskaper blir fyllt opp med desperate Lufthansa passasjerer. Så derfor er vi nok nødt til å prøve å reise allerede onsdag morgen, en dag før opprinnelig planlagt. Ikke meg i mot sånn egentlig! En dag mindre hjemme!

Jeg trenger å reise! Jeg må bort for å ikke tenke på alt det triste her hjemme. I går var jeg innom huset hans for å hente de siste tingene jeg hadde glemt og det angrer jeg faktisk litt på. De få følelsene jeg har klart å skyve unna kom flommende tilbake. Mens vi satt i sofaen og snakket fikk jeg en enorm trang til å sette meg inntil han, be han holde rundt meg og si at alt kom til å bli bra. Men det gjorde han selvsagt ikke. Vi snakket om OL, jobb og skole. Helt basic ting. Jeg ville mest av alt rope at jeg savnet han, at jeg har det vondt og at jeg trenger han. Men slik gjør man bare ikke.

På kvelden i går var jeg sammen med 3 herlige jenter og jeg hadde det i grunn koselig. Men det er vondt å tenke på at i deres liv så er ting slik det alltid har vært. De har en trygg kjæreste å komme hjem til, de vet at det er ikke lenge til neste kyss og de har en de kan ringe til hvis de føles seg triste.
Mitt liv ble snudd opp ned fortere enn jeg rakk å forberede meg. Det var som om gulvet under meg raste sammen. Jeg befinner meg ennå i en kjeller, men noen har tent et stearinlys. Det er ikke lenger like mørkt og trist. Det blir bedre, litt for hver dag.

Vet det blir mye sutring om min kjærlighetssorg på bloggen for tiden, men jeg har behov for å fortelle. Jeg har behov for å sette ord på det jeg føler og ved å skrive slipper jeg at alle der ute ser hvor forbanna sårbar jeg er.

Jeg er her...

Men jeg gir ikke opp før jeg er her igjen!!

8 kommentarer

Katrine

21.02.2010 kl.21:04

Jeg vet du kommer deg over dette til slutt! Det tar lang tid da..... Men du KLARER det! Uff. Får helt vondt av deg når jeg leser dette...vet akkurat hvordan det er! :(

Og SNAKK om uflaks da med flyene! Ahhh... Jeg håper ikke det blir noe mer tull for dere nå!

tine

21.02.2010 kl.21:18

Bare å sutra i vei, d e din blogg, ditt liv å d hjelpe å sutra før du komme øve d:) Så bra dokk komme dokk t Las Vegas då, bler kjekt! Å masse shopping på deg! Å eg e misunnelige!

Ida Talette

21.02.2010 kl.22:16

Jeg tror det blir tur, jeg :) Blir det Bali til sommeren da? Lillebror reiser nedover nå i mars, skal besøke et par kompiser som studerer der - sikkert noe av det samme du gjorde :)

Jorunn

21.02.2010 kl.23:12

Få det ut Mona... Jeg ser ikke på det som sutring, jeg skjønner deg utrolig godt. Du har det ikke bra fortiden, og det er ikke vits å late som alt er bra da...

Jeg håper så inderlig du kommer deg avgårde, du fortjener det virkelig. Krysser alt som krysses kan for deg...

Mira

22.02.2010 kl.08:35

Du blir nok DER fortere enn du kan si "dusteeks"!

Men så morro at du skal reise bort! Da må du love å ta med pcen og oppdatere om du ser noen hunker, hehe :P Neida... Dette blir kjempespennende Mona!

TONJE

22.02.2010 kl.14:38

Huff, de gikk ut i streik leste jeg. Men håper virkelig det ordner seg!

Laila

22.02.2010 kl.15:50

satser på at du kommer deg til LA=)

Silje

22.02.2010 kl.17:20

Få det ut, bare skriv i vei! Vi hører på. Det er liksom ... ja, når venninnene dine har det kjempefint i sine egne liv og har alt det du hadde før alt sammen skjedde, det er virkelig kjipt. Men du kommer til å få en annen kjæreste en gang i framtiden, som er den rette for deg, ikke tro noe annet! Helt grusomt å ikke kunne si alt du føler til han, men snakke helt casual.. Men håper at turen til Vegas blir minnerikt og utrolig gøy, en oppkvikker og en herlig opplevelse midt i det vonde. Jeg tror virkelig det blir det, USA er sinnsykt digg! Trust me, jeg har vært i Vegas :D

Skriv en ny kommentar

hits