Se hun smiler!

Det er ikke til å legge skjul på at dagene er ekstra tunge for tiden. Noen dager ser jeg ikke lys i tunnelen, mens andre dager ligger verden for mine føtter. Humøret svinger, tårene triller i tide og utide og livet er urettferdig. 
Men innerst inne vet jeg at det ordner seg. Jeg vet at det bare går en vei fra nå av, og det er oppover! Jeg har nådd bunnen, jeg har famlet i blinde i kjelleren, men jeg er klar for å krype opp trappa. Kjærlighetssorg er vondt, ufattelig vondt! 

Jeg elsker fortsatt gutten som dumpet meg, jeg får frysninger av å tenke på at han kommer til å bli lykkelig sammen med en annen jente og jeg hater han for å ha gjort meg så vondt. Jeg orker ikke å være sur, ikke sånn kjempesur vertfall. Jeg får det ikke bedre av å snakke stygt om han, det blir ikke mindre vondt hvis jeg prøver å hate han. 
Jeg forstår ikke hvorfor han gjorde som han gjorde, jeg forstår ikke hvordan følelser kan endres og jeg forstår ikke hvordan man på så kort tid kan gå fra å være lykkelig til å føle ufattelig sorg. Men etterhvert som jeg har blitt eldre så har jeg i det minste forstått at det er ikke alt vi skal forstå. 


Da bildet ble tatt smilte jeg, nå et kvarter senere renner tårene og hjertet føles så tomt! 
Det er utrolig vanskelig å være så åpen om ting. Mamma ser helst at jeg ikke utleverer meg på denne måten, men på en merkverdig måte så føler jeg at det hjelper. Alle de søte kommentarene jeg får av dere får meg til å smile og for tiden setter jeg utrolig stor pris på hvert eneste smil! Tusen takk! ♥

10 kommentarer

Hei du:) Stikker bare innom for å ønske deg en fin torsdagskveld!♥

AndreA aka Blondie ♥

18.02.2010 kl.22:15

uffa ;/

Håper du blir glad igjen da! (:

Katrine

18.02.2010 kl.22:22

Uffameien! Det skal ikke være lett nei. Det er godt du har mange rundt deg som vil at du skal føle deg bedre :)

Ida Talette

18.02.2010 kl.22:41

Nå er det ikke lenge til du setter kursen mot USA, da :D Tenker det er et lyspunkt av dimensjoner. Du fortjener det :)

Lillian

18.02.2010 kl.23:07

"Jeg har nådd bunnen, jeg har famlet i blinde i kjelleren, men jeg er klar for å krype opp trappa" . Snart e du på toppen av trappå, mens du står å ler av kjelleren" :)

bjørg kristin

19.02.2010 kl.04:25

Jeg synes det er flott at du skriver om det her! Det hjelper ofte å få ting ut og da er jo bloggen et flott sted å få gjort det slik at du kan få respons og kommentarer. Jeg føler med deg i hvert eneste ord du skriver. Og jeg får virkelig vondt av det også! Jeg har vært der selv og det er vell den vondeste følelsen man kan føle i løpet av livet. Det er forferdelig og grusomt det vet jeg, men kjære deg. Selv om du har det forferdelig nå, null kontroll på følelsene dine og egentlig bare har lyst til å komme deg bort. Så lover jeg deg, det kommer bedre dager, det tar bare veldig lang tid dessverre :/ selv om det er vondt, så kommer du deg gjennom det <3

Mira

19.02.2010 kl.12:03

Du er nydelig <3 Må bare si det. Skriv ned de negative tingene om kjæresten. Og kun fokuser på det negative :D

Tonje

19.02.2010 kl.13:43

Det er bra at du har folk rundt seg som vil deg kun det beste. Og det beste? Det fortjener du :)

Camilla

19.02.2010 kl.14:00

huff, håper det går bra med deg :( høres overhodet ikke kjekt ut!

Silje

19.02.2010 kl.23:21

Jeg syns det er veldig bra at du åpner deg om dette, jeg er skikkelig sånn at jeg må gå inn her og se hvordan det går med deg!.... vi håper alle at smilebåndene trekkes opp mer og mer etterhvert <3

Skriv en ny kommentar

hits