Hjertemedisin


Mamma`en min
Som står opp midt på natten for å tørke tårer, putter dyna godt rundt meg og holder rundt meg til det gjør litt mindre vondt. 

Body pump timer
En beinhard treningstime der jeg tenker mer på hvor utrolig spretten rumpe jeg kommer til å få enn hvor vondt det egentlig er i hjertet. 

Fantastiske kolleger på jobb
Som dekker over for meg og jobber litt ekstra hardt de gangene tankene kommer og jeg må en kjapp tur innom do for å redde mascaraen fra å forvandle meg til en emo. 

One Tree Hill
Åh, hvor jeg skulle ønske jeg en gang ender opp med et forhold som Hailey og Nathan. 

The Notebook
Min #1 kjærlighetsfilm. Nydelig vakker, amazing!

Solskinn
Jeg er lei vinteren som tydeligvis er den årstiden jeg blir dumpet på. Først november 04 så februar 10. Gi meg sommer, sol og skjorteløse gutter! 

USA turen
Tanken på shopping i Los Angeles og festing i Las Vegas gjør at jeg gleder meg til de neste dagene!!! Jeg trenger virkelig å reise vekk for et par dager. 

Venner
Det er like overraskende hver gang vonde ting skjer! Vips så er kalenderen full av avtaler og festlige ting. Mine helt nærmeste tar hånd om meg, og jammen gjør ikke de litt mindre nære vennene det også! Elskbart! 

Søte gutter som krysser min vei
Merkelig nok så har både en og to dritdeilige gutter dukket opp de siste dagene. Det gir meg håp om at alt kommer til å bli helt bra igjen. 

Gullbrød og pepsi max
Langt fra den sunneste kombinasjonen, men skammelig godt! 

Vampyrer
Hvem hadde trodd at hotte vampyrer kunne gjøre hverdagen så mye bedre. Takk for twilight og takk for the vampire diaries!! Me love! 

Tårer
Det hjelper å gråte. Salte tårer som renner ned over kinnene og får deg søvnig. Man våkner opp med ordentlig usjarmerende øyne, men det er vel ikke mer enn hva man kan forvente. 

Høy musikk i bilen
Takk for volumknappen. Jeg kjører bil, hører på kjærlighetssanger, gråter og synger for full hals.

Varme klemmer
Den aller beste klemmen er det nok mamma som har, men det har blitt mange andre gode klemmer på meg også de siste ukene. Fantastisk! 

Senga mi
150 cm, to dyner, en SVÆR pure og en god pyjamas. Jeg trenger ingen menneskelig varmeovn, jeg klarer meg jo på et vis. 

En støttende familie
Som åpnet døren på vidt gap og ønsket meg velkommen hjem. Som styrer på for å hjelpe meg å finne en leilighet som jeg kan ha råd til. Som forstår at jeg ikke er så sosial som de kanskje skulle ønske. Og som jeg vet er der for meg 130% om jeg trenger det! 

Søte blogglesere 
Dere har tatt helt av på kommenteringen. Jeg har til og med fått mail av noen av dere. Jeg er overveldet over all støtten og de fine kommentarene. Tusen tusen takk! 
14 kommentarer

Brage

17.02.2010 kl.00:10

Glede meg sååå te å klemma deg på jobb <3 Mm! Du e så goe :)

Karina

17.02.2010 kl.07:09

Trist å lese om dette, Mona! Håpe d går bedre m deg etter hvert. Eg e veldig keen på et "idrett"-jentevorspiel snart og :) Hvis du trenge ei singel venninna å gå ut m så stille eg alltid opp :D

Marit

17.02.2010 kl.10:41

Helt i orden at du lagde en egen hjertemedisin liste, det må til ;))

Helene

17.02.2010 kl.11:58

Høres ut som du klarer deg på et vis :) Og herfra går det bare en vei. Fremover. Nathan og Hailey er min drøm også :) Hehe. Og mammaer er best i sånne sammenhenger :) Stå på Mona, du er nok et nytt menneske etter Vegas :D

Tonje

17.02.2010 kl.14:41

Så herlig innlegg :) Og forresten, når det gjelder konkurransen min legger jeg ut en oppdatert versjon i dag hvor det er lettere å delta :)

Tine

17.02.2010 kl.14:48

Søde du e!! Har sje fått m meg noge, sånn e d vel av å t! Men d va skikkelig trist å lesa de to siste innleggå! Håpe det går bittelitt bedre nå enn d gjor.. Å kjenne eg deg rett så e du sterke nok t å komma deg øve denne kneikå åg, ittekvert! Må bare ta tiå t brug! Godt at du huske at det e mangen så e gla i deg! :)

Sende en stoooor klem hjem!

Karianne M.

17.02.2010 kl.15:01

så masse fint.. The Notebook er også min favoritt film :)

Lillian

17.02.2010 kl.15:04

Slik hjertemedisin e gull verdt :) Hang in there! Snakkes på lørdag <3

Marita Jakobsen

17.02.2010 kl.18:58

Så utrolig hyggelig innlegg, flott å se at du har så mye fantastisk rundt deg også!:) Er viktig å ta vare på de gode øyeblikkene i en tid som dette, og alle de fantastiske menneskene rundt deg :) Du fortjener alt du kan få nå!:)

Stoor klem til deg, i håp om at alt snart blir bra:)<3

Katrine

17.02.2010 kl.19:31

Åh det er godt å se at du har noen lyspunkter også da!! Det er kjempe viktig...!

Det kommer garantert til å gå bra til slutt! :) for hver dag som går, så blir det biiiittttteeelitt lettere!

Mira

18.02.2010 kl.09:39

Synes det er kjempebra at du klarer å se positivt på ting også :) Ønsker deg virkelig lykke til og du kommer nok til å glemme ham før du får en spretten rumpe ;) Og utfra bloggen din så er det tydeligvis han som har mistet noe(n).

Silje

18.02.2010 kl.13:01

Jeg fikk tårer i øynene når jeg leste dette. Fordi du ser positivt i noe utrolig vondt, du ser at det finnes håp, du setter pris på alt det andre du har, alle vennene og familien din. Vet du hvor stort det egentlig er å skrive alt dette du gjør? Du er på god vei, det tar tid, men du er på vei. På vei til noe bedre, noe annet, noe bra. Ønsker deg alt godt, og kunne også ønske jeg kunne gitt deg en klem på ekte! Men du får en "klem" gjennom bloggen. Take care <3

Meline

18.02.2010 kl.19:37

Så fint at du har noe som funker, iallefall! Jeg sender positive tanker:)

Marthe

19.02.2010 kl.19:01

Eg blir rørt av å lesa det du skrive, Mona. Det e ikkje lett å bli dumpa! Men eg e heilt sikker på at det komme te å ordna seg for deg. Alt ordne seg for snille jente, av og te tar det bare litt tid. Klem

Skriv en ny kommentar

hits