Party pooper

Bare tre dager etter jeg ble dumpet befant jeg meg på jentevorspiel. Jeg som ikke har vært ute å kost meg på flere måneder fant ut at å sitte hjemme en lørdagskveld med tankene ble for tungt. Derfor var jeg veldig glad for at Klepp jentene tok kontroll og dro meg med til Stavanger for en kveld med vin og alias spilling. Selv om jeg drakk vin var jeg veldig påpasselig med at jeg ikke skulle drikke for mye. Det er aldri en bra kombinasjon når man er ufattelig trist og drikke seg full. Jeg storkoste meg. Selvsagt ble jo bruddet tatt opp både en og to ganger, men merkelig nok holdt jeg fasaden. Kjæresten til en god venninne som var eneste mannebein i flokken var god å snakke med. Jeg klarte på utrolig vis å se ting fra andre sider. Stort sett klarte jeg holde både følelser og all snakket om det vonde på avstand. Party alias var festlig og laget mitt gikk faktisk seirende ut av spillet. 

Det jeg i ettertid angrer på er at jeg ble med ut på byen. Først da vi sto inne på et utested i Stavanger kom følelsene veltende innover meg. Jeg ble kvalm av å se berusede gutter som desperat prøvde å legge an på jenter. Er det slik jeg skal ha det framover? Snøvlende, stinkende og usjarmerende mannebein som sikler over deg og ikke heeeelt forstår at et nei er et nei? En ting var å ha en kjæreste som stadig kom hjem sjanglende og i en form som vertfall ikke hadde dradd damer, men han var i det minste min og en jeg elsket. 
I flere minutter måtte jeg nistirre i taket for å få kontroll over tårene. Aldri i verden om jeg skulle sippe foran alle. Etter å brutalt ha dyttet bort både den ene og den andre klemmen fra jentene klarte jeg å få noenlunde kontroll. Men da var kvelden ødelagt. Tankene var tilbake! 

Plutselig var frøken negativ på plass igjen. Er det virkelig slik jeg skal ha det framover? Desperat jakte på mannen i mitt liv. Måtte starte helt på ny å bli kjent med gutter. Jeg har ikke lyst til det. Jeg likte det trygt og godt, jeg likte å vite at uansett hvilken tilstand jeg kom hjem i så var det en varm armkrok å sovne i. Er jeg nødt til å bli med en random hjem for å få litt omsorg? Vil ikke vil ikke! 

Tror jeg skal gifte meg i Las Vegas med en totalt ukjent, helst en med ekkelt mye penger. Sjokkere alle, bli noe alle snakker om. "Ho der som gifta seg i Las Vegas med en ho ikke kjente, galskap" Ååååh, drittliv!!!

10 kommentarer

Lillian

14.02.2010 kl.18:45

Virker som du koste deg med klepp jentene, det er bra å komme seg ut av huset litt. dessverre er nok de fleste guttene slik som du beskriver, tar ikke et nei for et nei. dersom det er en trøst, er du ikke alene om å ønske en varm armkrok. godt å høre at du kommer deg litt ut med venner. håper det går bedre for hver dag som går/kommer.

Marit

14.02.2010 kl.21:15

Ting blir bedre etterhvert, bare gi det litt tid :))

Atle Skjæveland

14.02.2010 kl.21:42

Hei Mona. Nå kjenner ikke jeg deg personlig, men synes det er kjipt at du har det vondt. Ikke er jeg noen forholds ekspert heller, men jeg ønsker deg alt det beste. Så må du huske at det er ikke alltid hvordan situasjonen er nå som teller, men hvor du ender opp. Du er ikke alene om å sitte med de følelsene du har nå. Det er absolutt lov å være sinna, skuffa, og lei seg. Men etter hvert er jeg sikker på en oppegående og blid jente som deg også vil se lyse i tunnelen.

Så jeg håper du kommer deg opp igjen om ikke så lenge, forblir stående og aldri ser deg bakover.

Tonje

15.02.2010 kl.10:51

Tiden leger alle sår, er det ikke det det heter? Selv om det er ufattelig vanskelig å tro på det utsagnet når man er i den situasjonen du er i nå.

Katrine

15.02.2010 kl.12:56

Jeg kjenner meg SÅÅ godt igjen det du sier her! Jeg husker at jeg ikke ORKET tanken på å dra ut på byen når jeg var i slikt humør...for det ble bare 100 ganger verre enn det det var. Og jeg var så drittlei av å prøve å finne meg en ny en. Men jeg har faktisk aldri funnet meg en på byen og det tror jeg heller ikke kommer til å skje. Internett har vært tingen min :p da slipper jeg alt det tullet der! Ikke noe for meg iallefall... også kjenner jeg meg godt igjen i det TRYGGE! Man vil ikke bare kaste bort alt man hadde forså å måtte begynne på nytt igjen..det tar så lang tid syns jeg. Men det er ikke så mye man kan gjøre med det! Ting går fremover, sakte. Jeg ser frem imot den tiden der du føler deg litt bedre iallefall, men det tar jo tid. Det er godt å høre at du har gode venninner som du kan være med en gang i blandt også da <3

SV: Forholdet vårt er dessverre ikke så stabilt i.o.m at vi ikke har noe plan for fremtiden(han vil ikke flytte hit, og jeg vil ikke flytte dit) så det sliter litt må jeg si. Nå er det liksom så trygt og det å tenke på at jeg en gang må begynne "jakten" igjen er slitsomt! Jeg vil ikke. Blæ! Men før eller siden så blir man jo som regel lykkelig igjen. Jeg håper det skjer mye bra for deg fremover :) ikke lenge til USA turen din nå!

Jorunn

15.02.2010 kl.15:34

Bra du koste deg litt Mona.. Men skjønner at det ikke er lett i det hele tatt... Tenker masse på deg, har selv vært der, men jeg lover deg at en dag våkner du og er videre, men det er helt naturlig at det vil ta tid.

Prøv å tenk på alle fine og gode ting.. ;)

Tone Helen

15.02.2010 kl.19:23

Viss du har lyst å komma dg langt vekk, uten at d koste dg noge meir en en båtbilett.. Må du bare ta turen t Vikedal ei helg ;) Her e plassen for å glømma, for ei litå stonn hvertfall!

Me tiå ska du se at ting går bedre, men d e låv å ha d vondt nå! Bedre å slippa d ud nå, en at d ska komma ud om et halt år når d egentli burde vær "glømt".

Tenke på dg!!

Veronika

16.02.2010 kl.00:16

Alt blir bedre til slutt :) Du får komma deg vekk litt å tenka på andre ting, håbe du får ordna deg fri i helgå sånn at du kan bli me på hyttetur :) D hadde vært kjempekjekt! Så kan me bli så glube som me (eg) blei nå i helgå ;) Va hvertfall veldig kjekt å ha deg me ud :) Me gjør d snart igjen :) Rulte jo på PartyAlias, me sga spela igjen ;) Me fleire kjendiskort!!

Mira

16.02.2010 kl.15:45

Tenker på deg! Det er skikkelig jævlig følelse. Men jeg er bombesikker på at det er bedre å oppleve kjærligheten enn å aldri oppleve den. Og dessuten; tenk så deilig det blir fremover: du kan gjøre det du vil uten å bekymre deg for hva en gutt måtte mene. Du kan reise spontant med jentene på tur, du kan legge fra deg tlf og bare være for deg selv, du kan gjøre hva du vil. Selv om det eneste du tenker på er at du ønsker å ha ham tilbake, så vil du garantert tenke senere: "Hva tenkte jeg på?", når du har funnet en litt bedre kjæreste. Trust me! Masse lykke til og hvis du trenger noen å sende mail til, så er jeg her:) Stor klem!

Marita Jakobsen

16.02.2010 kl.18:51

Var jo godt å høre at du i hvert fall hadde det koselig en liten stund, ikke verst bare det!!

Det kommer nok til å være tungt fremover, og du har mange tårer å gråte. Kan prøve å forestille meg å forferdelig det måtte være. Sånn som du sier, at du må ut og treffe nye menn, finne en ny armkrok osv. Du fortjener så mye bedre! Unner ingen det der. Husker nå tilbake på da jeg ble dumpa for et par år siden til fordel for en annen jente. Det var VONDT, selv om jeg bare var 16-17 år.

Håper du tar tiden til hjelp, og kommer deg litt ut med folk du er glad i:) Det pleier å hjelpe for meg:)

SV: Huff, nå lover jeg at jeg ikke skal skrive slike klissete innlegg på en stund:)

Klem til deg<3

Skriv en ny kommentar

hits