Turplan LAX og LAS

Det gjør vondt innvendig å tenke på at jeg kun har to fridager før jeg setter kurs for Los Angeles i slutten av februar. Og når man i tillegg har sagt ja til å sitte barnevakt for en tiåring disse to dagene så har man i grunn ikke helt fri. Selv om det er veldig kjekt å være i praksis så er det beinhardt! Det er så mye som skal læres, huskes å tanker som skal sorteres. Og hvis jeg forteller deg at jeg er på skolen (jobb) fra 08.00 til ca 16.00 hver eneste dag uten å få en krone i lønn så er det ikke akkurat lukrativt. Så for å få hjulene til å gå rundt er jeg rett og slett nødt til å jobbe helgene på flyplassen. Resultatet blir vel en stykk veldig sliten Mona, men da er det godt å ha noe å glede seg til!

Hollywood, Santa Monica beach, Forever 21 og Victoria Secret. Enough said!

Grand Canyon, Caesars Palace, The strip og Factory Outlets...

Denne turen kunne ikke passet bedre med tanke på at jeg faktisk trenger ferie etter disse 4 neste ukene. Vi mangler fortsatt hotell i Los Angeles og leiebil, så vi får vel ta en planleggingskveld en av de nærmeste dagene slik at alt er i boks. Kjørerute må vi vel også lage. Jeg har vertfall sett meg ut muligheten for å kjøre en vei opp til Las Vegas og en annen vei ned igjen.

Foreløpig turplan er:
Torsdag 25.feb: ankomst LAX (har hele ettermiddagen og kvelden til å orientere oss i the big city)
Fredag 26.feb: Sightseeing og shopping i Los Angeles
Lørdag 27.feb: Setter kurs for Las Vegas grytidlig på morgenen, stopper i Barstow som er en "landsby" full av factory outlets. (fyll og fanteri på kvelden?)
Søndag 28.feb: Utforske Las Vegas sine mange fristelser.
Mandag 01mar: Roadtrip til Grand Canyon (overnatter mest sannsynlig på et motell langs veien)
Tirsdag 02mar: Six Flag parken (en park bestående utelukkende av berg og dalbaner, wohooo!!)
Onsdag 03.mar: Hjemreise
Torsdag 04.mar: Ankommer Norge ca på kvelden

Det blir travelt og det er stor fare for at vi ikke rekker alt. Men at vi skal få det gøy tviler jeg ikke et sekund på! Dessuten så er vi jo avhengig av masse ledige seter på flyet siden vi reiser på mine ansatt billetter, men satser på at vi kommer oss ned og hjem de dagene vi ønsker! :)

Hvis det er noen av dere som har vært i Los Angeles og Las Vegas så mottas tips med stooor takk!

8 kommentarer

Ida Talette

30.01.2010 kl.10:23

Har tro på å bruke tid på planlegging før man drar, i alle fall når man har relativt få dager til rådighet. Bra dere er enige om hva dere vil se og gjøre, da :) Er pittelitt misunnelig, kjenner reiselysten trenge seg på.

Lillian

30.01.2010 kl.13:41

Dette blir nok en fantastiske tur :) Litt mer en bare en flytur te en storby! Kult at dokk prøve å få te så mye på kort tid :)

Helene

30.01.2010 kl.15:19

ÅÅÅÅÅHHH. No angrer jeg på at jeg leste bloggen din. Blir så minsunnelig. Hørtes ut som en perfekt rute på såpass få dager. Gleder meg stort til å se bilder fra turen :D

Katrine

30.01.2010 kl.17:10

Det hørtes utrolig slitsomt ut! Men heldigvis har du noe å glede deg til! Ikke lenge igjen nå :) høres ut som en super tur!

SV: Men det er jo bra plan det da! Blir bare 1 sjokolade på meg, kan bare ikke fråtse fordi da spiser jeg SÅ mye! Hvis du merker at du begynner å skeie ut litt for mye så får du bare være streng med deg selv en dag! Også er det på igjen!

Maria Isabell

30.01.2010 kl.18:31

Det er bra du har noe å se frem til ihvertfall da :) Merker jeg er litt misunnelig altså :P

Meline

30.01.2010 kl.21:51

Høres kjempefint ut! Tror det kommer til å bli en kjempebra tur jeg, om det legges litt planlegging i det:)

Hanne

31.01.2010 kl.00:37

Det høres utrolig gøy ut, da er det bare å glede seg, til tross for mye jobbing først:) Vi drar til San Fransisco og Hawaii i mai, gleder meg masse:)

Jorunn

31.01.2010 kl.11:26

Så gøy, jeg er evig misunnelig...

Skriv en ny kommentar

hits