Dyrt å bli voksen

Som jeg hadde forventet så storkoser jeg meg i praksis. Elevene er like søte og sjarmerende som sist. Lurer på hvem jeg skal takke for at jeg havnet på en så fantastisk skole og i en så fin klasse?!
De første dagene har vært avslappende og herlige. Mye observasjon og planlegging. Så på mandag starter "hardkjøret". Da blir det gjennomføring av undervisningsøkter, lekseretting og oppfølging. 
I morgen blir en "kosedag", storsamling i gymsalen og vafler i klasserommet etterpå! Herlig avslutning på uken. 

Jeg har som veldig mange vet en grusom tannlege skrekk. Så da det ble slutt på gratis tannlege for sånn ca 3år siden sluttet jeg å gå til tannlegen. Men som vanlig tar fornuften tak i meg så i dag kom jeg meg endelig til tannlegen. Tok mot til meg å prøvde til og med ut en ny tannlege, og jeg angrer ikke et sekund! For en snill snill tannlege! Han forklarte hver minste ting han gjorde og fikk meg til å føle meg (nokså) komfortabel der jeg lå og gapte. 
Men å si at tannlegen var verdt prisen er kanskje å overdrive litt. 940 kroner (!!!!!!) for ca 25 minutter i tannlegestolen er ran, tyveri og svindel på en gang! Og med min flaks hadde jeg selvsagt et lite hull så jeg må tilbake i midten av mars å fikse. Kjipe penger! Det svir i lommeboka å bli voksen!

Dette bildet gir meg frysninger på ryggen! Får meg til å huske årene med tannregulering! Not fun a fun period of my life!

12 kommentarer

Lillian

28.01.2010 kl.17:31

Haha. Reggis.. good times :p

Maria Isabell

28.01.2010 kl.17:44

Auu! Det var så VONDT i stramme reggisen :( Haha, husker det sååå godt !!

Katrine

28.01.2010 kl.18:12

SV: Haha ja 20 kilo! Det er mye men det er det jeg trenger å gå ned så jeg føler meg vel! Andre bloggere har også sagt det høres mye ut, men tro meg, jeg er såpass overvektig!

Og neida, har ikke tenkt til å gå ned fort! Jeg tar det som det kommer! Kommer til å fokusere MYE på trening og mat med det første..så får vekta bare komme etter! Må komme inn i en god rytme først så følger nok vekta sakte men sikkert etter ja :) takk!

Åååh jeg vet! Det er SÅ dyrt! Var også hos tannlegen i fjor sommer på kontroll og da kostet det litt over 1000 kroner.... I tillegg til dette hadde jeg 2 hull!!! yikes.. også hadde jeg visst noen småhull som han gjerne ville ta da...men jeg har faktisk IKKE råd til det akkurat nå! Så jeg må vente litt rett og slett. Det er synd det er såpass dyrt!

Marita Jakobsen

28.01.2010 kl.19:03

Haha, herlig bilde da:P Men fyttikatta.. Det er dyrt å leve, ja! Ikke bare-bare å bo i Norge, heller..

SV: Godt å høre at du likte sangen^^,

Silje

28.01.2010 kl.21:45

Så bra at elevene dine er greie! Virker kjempekoselig. Er det barneskolen? Jeg vil også bli lærer :) Satser på ungdomsskolen. :)

Jorunn

29.01.2010 kl.11:54

Jeg er helt lik som deg. Da det var slutt på gratis tannlege og de ikke innkalte meg mer så gadd ikke jeg stresse med det ettersom besøk til tannlegen ikke er min favoritt aktivitet. Så nå er jeg i samme stol som deg, var hos tannlegen forrige uke, og til min store skrekk må jeg trekke en visdomstann, jeg DØR!!!

Marit

29.01.2010 kl.11:54

Dyrt å leve, sånn er det! Man begynner virkelig å sette pris på små ting, som om mamma kjøper en ost til meg, for det er jo dyrt! ;P

TONJE

29.01.2010 kl.12:48

Definitivt dyrt og bli voksen når man må til tannlegen ja! :/

Mona

29.01.2010 kl.16:33

Silje: Jeg er i praksis på en barneskole dette året ja. Skal være på en ungdomskole til høsten igjen! Kan når jeg er ferdig utdannet velge hvor jeg vil jobbe! :)

Tine

29.01.2010 kl.17:54

Regulering e dritt! Eg åg fekk en kjempe snille tannlege sist! Superkoselige, nesten så eg ville komma t bage,hadde d sje våre for prisen så kom øve 1000 lappen!! WTF?! Eg e heilt enige! D svir å ble voksen!

Silje

29.01.2010 kl.22:36

SV; så spennende, jeg håper jeg liker å være i praksis hvis jeg skal utdanne meg som lærer :) Vet du hva du vil velge ennå? Altså barneskole eller ungdomsskole?

Cecilie M

29.01.2010 kl.23:15

Så flott at praksisen er vellykket! :D Høres bra ut, og jeg håper neste uke blir veldig bra, selvom det nok blir travelt!

OOuh - tannleger er ikke min favoritt heller - er så redd for å få beskjed om at jeg må trekke visdomsjeksler! iIk!

Skriv en ny kommentar

hits