Svoosj, der var helgen over

Det er ufint hvor fort helgen går. Jeg rekker omtrent ikke å legge meg ned på sofaen i komfortabel helgestil før jeg må sprette ut igjen for å gå på jobb. Husker for ett års tid siden så jobbet jeg omtrent hver eneste helg. Hver gang noen ringte å spurte om å jobbe ekstra sa jeg ja, så sant jeg ikke hadde viktige planer da. Jeg dumpet glatt en venninnekveld til fordel for et par timer på jobb. Tro det eller ei, men det var ikke for pengene sin skyld. Det var samvittigheten min som tok overhånd. Jeg fikk dårlig samvittighet hvis jeg sa nei til en ekstravakt hvis jeg ikke hadde en sabla god unnskyldning til å ikke kunne. 
Heldigvis har jeg lært bedre. Hva får jeg igjen for alle de ekstravaktene, sånn utenom penger da? Jo, jeg får lite tid til venner, familie og kjæreste, jeg får mindre tid til meg selv, jeg rekker aldri å slappe av og det går utover skolearbeidet mitt. De siste 6 månedene har jeg vært ordentlig flink til å si nei. Tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ekstra vakter jeg har jobbet! *klapp på skulderen*

Denne helgen har utelukkende gått med til avslapping. Lørdag tilbrakte jeg et par timer på vandring i butikker sammen med min kjære. Og det var ikke jeg som shoppet! Det var nemlig han, merkelig følelse å ikke kjøpe noe selv! hehe... Men sparer man til usa tur så sparer man. Kvelden prøvde min kjære å friste med guttevorspiel, men denne kroppen trengte hvile så jeg ble med en venninne på kino heller. Vi så forresten It`s complicated, som jeg anbefaller å få med seg på kino. Jeg lo så jeg omtrent datt av stolen! Apropo hvile du, resten av kvelden ble tilbrakt på sofaen hvor jeg niglodde meg gjennom de siste episodene av True Blood. Utrolig kjipt at det ikke kommer en sesong 3 før til sommeren! Jeg vil se mer nå! Vurderer faktisk å kjøpe bøkene for slutten var så spennende! 
Se der, fikk dere to anbefallinger av meg! Få med dere både It`s complicated og True Blood. 

Legger med et bilde av godgutten min som har litt flere tanker enn en tiåring burde ha! Kjempeglad i deg Aleksanderen min!!! 

13 kommentarer

maddie

18.01.2010 kl.18:46

så fint bilde da :)

sv; ja, har uggs jeg også! de er deilige :)

Marianne

18.01.2010 kl.19:25

Så fint bilde :)

sv: Ja, du kan se det på tv3.se tror jeg :)

Anette K. Sørheim

18.01.2010 kl.20:07

SV: Synest du har en fin header jeg :)

Maria Isabell

18.01.2010 kl.21:29

Så søtt bilde :D Hihi ..

Ja, du sier noe, jobb er faktisk ikke ALT! Selvom penger er veldig viktig :P

Katrine

18.01.2010 kl.21:49

Fint bilde av dere :) håper alt går bra med han?!

Jeg husker jeg også fikk så dårlig samvittighet hvis jeg sa nei til å jobbe i helgen eller å ta litt ekstra vakter nå og da..men jeg har blitt flinkere jeg også :) mye viktigere å ha litt ordentlig tid til venner, kjæreste og familie!

Christina

19.01.2010 kl.00:01

Du er ikke alene om å ha jobbet hver helg. Jeg gjør det nå! Og utrolig nok får jeg tid til venner, håndball og skole inni der. Men jeg blir fryktelig sliten av og til. Gleder meg til sommeren da det bare blir masse venner, håndball og jobb. Litt fri fra skolen hjelper alltid :)

TONJE

19.01.2010 kl.12:30

Ja, det er skremmende hvor fort helgen går, men litt greit at ukedagene egentlig går ganske fort de også :) Fint bilde!

Marita Jakobsen

19.01.2010 kl.16:49

Jeg kjøpte faktisk bok nr 1 av True Blood i dag;) Har ikke sett så mange episoder, vil ha dem på DVD:)

Kjenner meg igjen med hvor fort tiden flyr i helgene:)

SV: Det er godt, så kan jeg leve gjennom deg;)

Cecilie M

19.01.2010 kl.18:36

Jeg lo også hysterisk av den filmen! Loved it - gleder meg til den kommer på dvd! :D

Så flink du har vært med jobbingen. Er bra å ta vare på seg selv og dem rundt seg... Er få andre som gjør det!!

Jorunn

19.01.2010 kl.18:38

Helgene bare flyr... Og jeg er sikker på at den kommende helgen min vil være over på et blunk ettersom jeg skal hjem til Bergen... Hehe.. Gleder meg!!

Marit

20.01.2010 kl.16:53

Aw, så herlig bilde ;D

Silje

20.01.2010 kl.22:06

Ser sikkert "it's complicated" når den kommer ut på dvd, har ikke penger til så mange kinoturer hehe :) Har faktisk aldri sett true blood! Alle snakker om det hele tiden, vedder på jeg og blir hektet hvis jeg ser på det :P

Hjalmar Osmundsen

22.01.2010 kl.20:53

Hei Hei!

Du er en fantastisk menneske! Din sol, min gudinne! Jeg liker deg veldig godt, fordi du er så flott! Pent hår, og fine lår.

Hilsen Hjally

Skriv en ny kommentar

hits