Helgens festligheter... jobb?

Mitt tapre nynorsk forsøk falt ikke i god jord hos dere så jeg får vel fortsette å "underholde" dere på bokmål! :) 
Denne helgen har jeg tilbrakt flerfoldige timer på flyplassen. Naturlig nok siden jeg har vært på jobb. Januar er en utrolig rolig måned på jobb, det er svært få som reiser i januar i motsetning til resten av året. Tror de fleste syns det er helt greit med en rolig start på året. Men i dag må jeg innrømme det ble litt i overkant kjedelig å sitte lenge uten noe å gjøre. Når man har en 9 timers vakt på jobb så går timene utrolig treigt når det er lite passasjerer. 
Men nå er vertfall jobbehelgen over og jeg har fri "heeeelt" til onsdag. Eller fri vil i mitt tilfelle bety bare skole å tenke på. 

I dag var egentlig planen å gå på skøyter etter jobb, men siden kjæresten er blitt syk så dropper vi det. Tror heller jeg skal være med en klassevenninne for å se håndballkamp i Stavanger. Og i kveld blir det avslapping med en film og nachos til middag, gleder meg allerede. Det er på en måte greit å jobbe søndag når man slutter 13.00 og har resten av dagen til å kose seg! :) 

Off, merker dessuten jeg må bli flinkere til å ta bilder sånn at bloggen blir bittelitt mer spennende. I morgen kanskje? 


Siden jeg ikke orker å ta nye vinterbilder poster jeg heller to bilder fra 2007, nydelige kalde Valdres. Merker det er på tide med en Valdres tur snart, kanskje til helgen? Tror jeg har en pappa som hadde satt pris på besøk! :) Vi får se hva jeg orker til uken! 

9 kommentarer

Katrine

10.01.2010 kl.14:26

Fiine bilder og ja til fler bilder :D

kan skjønne at det blir en laaaang dag på jobb når det ikke er mange passasjerer der!

SV: Jeg vet, det er alt for dyrt!! :(

Hanne

10.01.2010 kl.15:48

Det finnes ikke så mye kjedeligere enn å ha lite å gjøre på jobb... Da går dagen såååå tregt! Håper du har en fin helg:)

Marita Jakobsen

10.01.2010 kl.17:54

Så fine bilder! Fikk meg til å savne alpene=/

SV: Takk for det:) Det er ikke så veldig vanskelig. Finnes mange gode, norske sider også, med designtips :) Bare å google seg frem :)

Cecilie M

10.01.2010 kl.21:09

Åh, nachos hørtes veldig godt ut! Enjoy! ;D

Kan godt forstå at en lang, litt tom arbeidsdag er kjedelig... Kjekkere når man har ting å gjøre, slik at tiden flyr!

Helene

11.01.2010 kl.01:50

Godt å høre at nynorsk på bloggen er historie ;)

Kjedelig å sitte på jobb i disse dager ja, skjer jo ingenting og tiden går altfor seint. Har jobbet hele helgen og skal jobbe i morgen også! Litt lei men må jo bare jobbe når vi får vakter ;)

Deadbarbie

11.01.2010 kl.08:50

Skulle tro det var kjekt å ha det rolig på jobb, og slaske rundt, men herlighet så tregt det går.. Utrolig kjedelig!

Flott bilde :-D

Jorunn

11.01.2010 kl.21:10

9 timer uten så mye å gjøre skjønner jeg kan bli kjedelig...

Silje

11.01.2010 kl.22:16

Gøy med gamle bilder og da ;)

Nachos og film høres heeerlig ut. Ha en ellers fin uke!

SV; ja, jeg har skrevet sangteksten selv :) Tusen takk!

Monika

11.01.2010 kl.22:33

Valdrestur hørtes deilig ut! :D Kjedelig når det er så lite å gjøre på jobben ja, tiden går så sakte! Du får ta med deg en bok ellernoe neste gang vet du, haha ^^

Svar: Tusen takk! Nå ble jeg glad, så koselig å høre! :) Hvis man er fornøyd så er det jo egentlig ingen grunn til å begynne med selvbruning heller da, syntes jeg. ^^

Skriv en ny kommentar

hits