Just a normal day

Det er godt å få bekreftet at når mange dører lukker seg så står nye dører på gløtt og venter på at du skal åpne den for å nysgjerrig finne ut hva som er på innsiden. 
De siste dagene har bestått av latterfylte samtaler, alvorlige samtaler og en helt for jævlig kald tur. 
På mandag hadde jeg, Ingrid og Camilla jentekveld hvor vi litt sånn forsiktig begynte å planlegge Las Vegas turen vår i februar. I det siste er det nesten som om alle turene jeg har hatt lyst å dra på har skjært seg så denne gangen er vi pessimister og ser på det som en bonus hvis vi faktisk får til å dra. Det er ikke bare bare å planlegge en 9 dagers tur når to av oss studerer og den andre er i full jobb. Men vi vil virkelig få dette til så derfor snik kikket vi på hoteller og nattklubber. Jeg er avhengig av å enten ha bestått matte eksamen nå før jul eller at konteeksamen er på en mandag + at jeg må finne en gruppe i pedagogikk som syns det er helt ok at jeg ikke er med på muntlig framføring. Med andre ord, dette kan bli en utfordring å få til. 

Det er ikke hver vinter det er så kaldt her i Sandnes at det fryser istapper i nesa di. Jeg innbiller meg at jeg fikk frostskader på rompe og lår i går da Ingrid og jeg tok oss en laaaang tur. En tur som førte oss ut på svære jorder fulle av snø og til balansering i veikanten for å ikke bli påkjørt av bilene. Det var kaldt, men og utrolig morsomt. Sprudlende Ingrid får meg alltid i godt humør! Noe jeg trenger nå på denne årstiden for å ikke være konstant grinete! 

I morgen er det tilbake til hverdagen for fullt for min del, da er det både skole og jobb som står på timeplanen. Jeg syns i grunn det er helt ok. Vi skal ha første norsk forelesing i morgen, noe jeg gleder meg masse til. Og med tanke på at jeg ikke har vært på jobb på sånn ca 17 dager så skal det bli litt godt å komme tilbake til mine søte kolleger. De neste månedene blir spennende med tanke på hvor lenge vi fortsatt har jobb. Kryss fingrene for at vi ikke blir solgt! :) 


13 kommentarer

Laila Simonsen

06.01.2010 kl.15:24

fin blogg! :-)

hva syntes du om outfitet mitt idag? - på bloggen..

klem Laila <3

Maria Kristine

06.01.2010 kl.16:09

Oi. lykke til med planleggingen av Las Vegas turen! Og håper dere får reist denne gangen da :)

det er såå kaldt i Bergen og! I går når jeg var ute var det 16 minusgrader! :S

Ida Talette

06.01.2010 kl.16:29

Det er bikkjekaldt ute, jo :( Tenkte trosse kulda i morra og legge ut på ski, men blir nok heller 20 meter bortover et jorde og kakaodrikking hjemme i stedet. Tror ikke det blir noe salg, jeg. Krysser i hvert fall fingre og tær.

Katrine

06.01.2010 kl.16:29

Det høres virkelig ikke lett ut å planlegge det der... men jeg håper dere fikser det!!

Har hørt det er VELDIG kaldt hjemme! huff håper det går over snart for deres skyld :)

SV: Haha ja sant man må være konsentrert! Forhåpentligvis skal jeg begynne hos Elixia når jeg kommer hjem til Norge igjen.. kommer bare litt an på penger og sånt! Jeg liker å trene på treningssenter :)

Silje

06.01.2010 kl.17:28

Håper dere får til Las Vegas turen! Jeg har selv vært der, men bare på dagtid når vi reiste gjennom vestkysten av USA. Det er digg i Vegas, dere må få det til!! hehe :)

Og ja, way too cold ute nå! iiik.

Lillian

06.01.2010 kl.17:42

håper du/dere får til vegas turen:) du er heldig som har gode venner å reise på tur sammen med.

for en stund tilbake/noen år siden skrev du opp en liten liste over blogger du er ofte innom, husker du datoen for det innlegget? har følgt den ene av bloggene, men finner ikke igjen adressene.

Marita Jakobsen

06.01.2010 kl.18:11

Du er så utrolig heldig som reiser så mye!:)

Ja, det er kaldt her også! Fyttikatta!

SV: Ufint er ordet, ja!;)

Hanne

06.01.2010 kl.18:23

Las Vegas høres utrolig gøy ut da, skikkelig partytur:) Det er jo masse å oppleve der også!

Tine

06.01.2010 kl.19:05

Las Vegas hørtes kjekt ut!!:) I trondheim åg e der kaldt ska eg sei deg, -20 grade e sje kjekt! Godt nyttår:)

Helene

06.01.2010 kl.23:04

Gjett om jeg krysser fingrene for oss!!! Jeg slutter på dagen om vi blir solgt til et vaskebyrå :( Las Vegas høres konge ut. Har aldri vært der men jeg har en plan om å reise dit i september å feire bursdagen min :D Håper dere får til å dra!

chrissy

07.01.2010 kl.00:12

Krysser fingre og tær for jobben din! Jeg har skikkelig lyst til å dra til Las vegas jeg også, det høres ut som et morsomt sted å være:)

Deadbarbie

07.01.2010 kl.16:42

Hadde jo vært helt fantastisk om dere faktisk hadde fått til den turen.. Las Vegas og greier, det hadde sikkert vært helt utrolig kjekt! :-)

Krysser fingrene ;-)

Karianne M.

07.01.2010 kl.19:33

her er det også sykt kaldt.. bare du går ut kjenner man at nesa fryser.. ekkelt..

Skriv en ny kommentar

hits