Urettferdig!

Det er ikke alt man deler på en blogg, selv om man gjerne skulle ønske man kunne. For tiden brenner jeg inne med noe jeg har lyst til å dele med alt og alle. Noe som føles urettferdig og forbanna teit. Men av en eller grunn lar jeg være. Jeg hever meg over det og setter pris på at jeg har gode venner som tar opp telefonen en lørdags kveld og lurer på om jeg vil være med å se film og lage noe god mat. Og jeg får nesten lyst til å rope høyt på gata over hvor heldig jeg er som har en så fin kjæreste oppi alt tullet og tøyset, en som ikke sier så altfor mye, men som stryker meg på ryggen og klemmer hånden min. Takk for at det finnes så gode mennesker! Som dere kanskje forstår så har jeg hatt en kjempekoselig lørdag sammen med disse tre herlige menneskene. 

12 kommentarer

Maria Kristine

03.01.2010 kl.01:47

Årh.. skjønner deg! :( Eller.. jeg vet jo ikke akkurat hva det er. Men søttende mennesker oppi vanskelige situasjoner er alltid godt å ha.

sv: en vitnekveld er liksom.. em okei det er litt vanskelig å forklare. Du må nesten ha vært på det på en måte. Men jeg kan jo begynne med å si at jeg var på en kristen leir, så hele opplegget er liksom kristent. Og på vitnekvelden er det liksom ikke èn person som står fremme og snakker, slik som det er på vanlige møter. Men her styres liksom møtet av alle som er på møtet på en måte. Publikum. Hvis jeg har lyst å f.eks dele et bibelvers, eller fortelle om noe fra mitt eget liv eller bare si noe så kan man gå opp å "gripe mikrofonen" liskom :b

hehe.. håper du skjønte noe av dette. det er ihvertfall utroolig spennende og alltid like gøy! :)

Katrine

03.01.2010 kl.03:00

Alltid godt å ha god støtte i slike situasjoner :) du er flink som klarer å heve deg over det! Det er nemlig ikke alltid lett syns jeg..

SV: Åh gratulerer med seier'n :) jeg håper virkelig det her ordner seg også! Er så kjipt å ha slike problemer med penger...ahhh!

mamma

03.01.2010 kl.10:26

Du fortjene gode venner rundt deg! For du er en person som gir av deg selv til andre!! Men det må alltid være noen som sårer... livet er visst bare sånn. Ta vare på de som er verdt å ta vare på, de som viser seg å ikke gidde - fortjener deg ikke!! Masse glad i deg

chrissy

03.01.2010 kl.11:49

er kjipt å ikke kunne fortelle alt i bloggen, det er liksom der det skal ut:) Jeg fant en hemmelighets blogg for ikke lenge siden og der kan man visst sende inn det man har på hjerte å få det på trykk. revealyoursecret.blogg.no tror jeg det var. Håper det ordner seg! De sier jo at det skal ordne seg for snille jenter:)

Anne-Marte

03.01.2010 kl.12:05

sv: Å, det hørtes ut som et nydelig bryllup, og et minne for livet. Håper det blir som du vil ;-)

Åh, jeg skjønner akkurat hva du mener, men det er bra at du har en som viser at han bryr seg om det når du trenger det mest og en som er der for deg !

Hanne

03.01.2010 kl.15:00

Det er viktig med gode venner og en familie som støtter i tunge tider, håper det ordner seg til det beste:)

Silje

03.01.2010 kl.18:09

Det er utrolig bra du har mennesker rundt deg som kan støtte deg midt i sånne ting. Ellers håper jeg virkelig det går bra, og hvis du noengang velger å dele det på bloggen så får du garantert støtte der og, blant annet fra meg :)<3

Marita Jakobsen

03.01.2010 kl.19:35

Skjønner veldig godt hva du mener, ja :)

Kjærester er gode å ha ♥:)

SV: Ja, var en koselig nyttårsaften:)

I know, var også skikkelig PepsiMax-jente før, men det gikk helt greit;) Utfordrer deg til å prøve;)

Signe Braut

03.01.2010 kl.21:20

Skjønner veldig godt frykten for å dele alt på bloggen. Det kan være vanskelig, men også ofte riktig. For det er viktig å dele av seg selv, men trygt å vite hvem man deler ting med - gode venner, familie, de man slipper litt ekstra nært innpå seg. Internett kan være sårbart og uforutsigelig. Så jeg skjønner at du ikke deler alt med bloggen din - men ta vare på vennene dine, og la de ta vare litt på deg. Håper ting ordner seg for deg!

Deadbarbie

03.01.2010 kl.21:50

Å huff, skjønner så utrolig godt hva du mener. Noe inni deg bare dør etter å skrive det, men samtidig er bloggen en offentlig plass.. Kjipt igrunn. Er tider som det man skulle ønske at man hadde en anonym blogg.

Uansett, bra du har herlige mennesker som er der for deg ! =)

Monika

03.01.2010 kl.22:02

Er i omtrent samme situasjon som deg nå, med noe som irriterer og frustrerer meg så utrolig mye, men som jeg absolutt ikke kan skrive om på bloggen og egentlig ikke dele med så veldig mange andre heller, uten at det er dårlig gjort x) Håper det blir bedre for deg etter hvert, og at du finner ut av det eller at det roer seg, hva det nå enn er. Er ikke noe gøy å være i den situasjonen.

Søte bilder, forresten! ^^

Svar: Bare hyggelig vet du :) Ja, gleder meg jeg nå! Blir ingen fest på selve 18årsdagen, men skal ha to store ganske kjapt etter! :D

Jorunn

06.01.2010 kl.13:37

Det er alltid godt å ha gode venner i tøffe situasjoner...

Håper det går bra med deg! ;)

Skriv en ny kommentar

hits