Kjoleproblem

Min kjære begynte i ny jobb for to uker siden og i kveld skal vi på julebord. Jeg gruer meg innmari mye. Først i går gikk det opp for meg at jeg mest sannsynlig ikke har noen kjole som er passende til et julebord med masse voksne høytutdannede mennesker og for det andre så ble jeg fortalt at jeg kom til å være yngst pluss at jeg i tillegg ikke kjenner noen andre enn min kjære. Nevnte jeg at dette er en internasjonal bedrift der veldig mange av de ansatte bare snakker engelsk? Oh holy cow, kjenner jeg aller helst burde styrtet en flaske champagne før vi drar. Men faren for at jeg hadde blitt i overkant fnisete og barnslig er såpass stor at jeg tror det blir med tanken.
Så etter jobb i dag må jeg en lynkjapp tur innom noen få utvalgte butikker for å se om det er noe som kan hjelpe meg gjennom kjolekrisen i det minste. Jada, vet jeg skal til København på tirsdag og London på fredag, men jeg trenger kjole NÅ!

Har store planer om å være produktiv etter jobb i dag, men etter å ha stått opp 03.30 i natt kan det være jeg endrer mening når klokken nærmer seg 13.30 og jeg har tilbrakt 9 timer på jobb. Stor fare for at joggeturen blir byttet ut med sofaen og like stor fare for at kakebakingen blir utsatt til i morgen. Pyttsan, det ordner seg for snille jenter. Gjør det ikke?
66457843066538043501

Setter veldig stor pris på hvis noen sender meg denne kjolen, helst med rød sløyfe. Har vel i teorien nok sko som passer til julebord, men hadde ikke sagt nei takk hadde noen tilbudt meg disse skoene. Alt fra forever21. Siden jeg skal være på julebordet til klokken 19.30 i kveld så bør det gå hurtig hvis noen har tenkt å kjøpe kjolen og skoene til meg! :)

11 kommentarer

Ida Talette

05.12.2009 kl.07:35

Helt sïkker på at du finner en kjole i skapet hvis du legger godvilja til ;) Engelsken er da null problem for deg, vi er jo så internasjonale i flybransjen :) wii. Skipp joggeturen med gooood samvittighet, er umenneskelig å være smørblid på jobb kl altfortidlig, så ta deg heller en halvtime på sofaen :) Kos deg på julebord!!

Lillian

05.12.2009 kl.09:32

Kos deg på julabord :)

Maria Isabell

05.12.2009 kl.09:40

Den kjolen var skikkelig fin :) Typisk julebordkjole! Jeg vil haaa :D

Håper det går bra på julebordet, men skjønner godt at du gruer deg ://

Hanne

05.12.2009 kl.14:12

Håper du finner drømmekjolen:) Jeg hadde på meg en kjole som er veldig lik den på bildet på julebord i går, med rød sløyfe!

Katrine

05.12.2009 kl.14:13

Uff litt scary det der altså ! Men det går sikkert kjempe bra :D nydelig kjole det der ja:) du finner sikkert en like fin en i dag :D

SV: Ja jeg skjønner tankegangen, er bare det at jeg har handlet alle julegavene til familien hans og han har egentlig ikke bidratt med noe :p han er kanskje ikke så nøye på gaver sånn generelt men jeg skal jo faktisk være med de i år og da vil man jo imponere litt og ikke bare komme dit uten noen fine gaver :p og jeg har skrevet både navnet hans og mitt på gavene jeg har kjøpt til dem:p syns det er litt urettferdig men men..må ordne opp selv vettu! hehe

Deadbarbie

05.12.2009 kl.16:15

Haha, et helt besøk fullt av engelske er ikke så greit om man ikke er vant til å snakke engelsk hele tiden. Men på julebord er folk alltid så sosiale, så jeg tror det der går veldig fint !! =) Lykke til! Og ja, alt ordner seg for snille piker.

sv: Det har du helt rett i.. Det er ikke fint å være for brun om vinteren, for det er så utrolig lyst med all snøen, så det ser rett og slett ikke bra ut med litt pudder engang.. Lett for å bli for mye. Men ja, noen mennesker er veldig pen med hvit hud. Og det misunner jeg, for jeg følger meg rett og slett ikke bra ut med så lys hud..

Kristine

05.12.2009 kl.20:50

Oioi.. Skummelt å dra blant så mange mennesker man ikke kjenner og som i tillegg ikke snakker norsk ;o Lykke til da! Du har jo heldigvis en du kjenner :)

Marit

06.12.2009 kl.17:35

utrolig fin kjole da, de har masse fint på forever21, synd det er dyrt med frakt etc.. :/ Lykke til;)

- Cecilie M -

06.12.2009 kl.18:28

Håper julebordet var vellykket, og at du følte deg veldig fin! :D

Karianne M.

06.12.2009 kl.19:53

nydelig kjole med sko!! :D

Marita Jakobsen

06.12.2009 kl.21:17

Håper det ordnet seg for deg:) Som du sier, det ordner seg for snille jenter:)

SV: Jeg koste meg :D

Skriv en ny kommentar

hits