Sportyspice søndag

I dag har jeg vært over gjennomsnittlig sporty av hva som er vanlig på en søndag. Startet dagen med en tur på Bore stranden hvor noen venner av meg skulle surfe. Jeg har for mange nær døden opplevelser med bølgene på Bali til å driste meg uti jærbølgene. Derfor var jeg ivrig fotograf på land sammen med Cecilie. Forfriskende start på dagen kan man si. 
cimg1293
Forblåste fotografer på Bore stranden
cimg1269
På vei ned til stranda! Jeg ELSKER strendene vi har her på jæren. De er nydelige! 
cimg1276
Morten og Jonny er klare for sin første surfeopplevelse
cimg1277
Stine trosset bakrusen og kastet seg på surfebølgen som herjer i Rogaland. 
Må innrømme det ble dårlig med surfebilder der gjengen faktisk stod på brettet. Tror nok det må en del mer øving til! Men imponerende ferdigheter til å være første gang og uten surfelærer. 

Som om ikke en tur på stranda var forfriskende nok sendte Ingrid melding og sa hun skulle gå fra Sola til Stavanger og om jeg ville møte henne halveis. Så da labbet jeg avgårde. Vi brukte nesten 2 timer på turen, og da inkludert masse skravling. Veldig koselig i grunn, selv om vi var ganske så slitne da vi kom frem etter mye asfalt gåing. 
Kvelden ble avsluttet i sofaen til Kine hvor vi fikk servert nybakte sjokoladeboller. Alt i alt en utrolig deilig søndag! 

Men nå må jeg jammen legge meg, jeg skal jo faktisk begynne på skolen på ordentlig i morgen tidlig! Da får vi ikke bare vite klasseinndelingen, men og hvor vi skal ut i praksis om to uker! Spennende! 

9 kommentarer

Katrine

24.08.2009 kl.00:06

SV: tusen takk!:) Jeg skulle gjerne ha hatt noen i høyhælte! hehe. Må se etter det!Utrolig fin strand det der! Hørtes ut som en skikkelig kos dag. Lykke til i morgen:)

Hanne

24.08.2009 kl.09:15

Jeg har aldri prøvd å surfe, men det ser utrolig gøy ut! Nydelig strand:)

ingunn

24.08.2009 kl.12:16

inegn dum søndag dette! så gøy uy :)

Lillian

24.08.2009 kl.17:28

praksis så tidlig? ska sei :) blir nok kjekt...

Silje

24.08.2009 kl.20:42

surfing!! kuuuult :Dlikte bildene ;) så veldig gøy ut.

Atle Skjæveland

24.08.2009 kl.21:04

Kjære Mona. =)Synes ikke du skal grue deg eller være nervøs pga praksis. Det sier seg selv at det ikke kan forventes mye av dere etter kun fire uker. Dessuten skal jeg love deg at du er ikke den eneste som er spent på praksis. Faktum er at jeg også var veldig spent på min praksis på NAV, selv om jeg hadde gått på skole 1 1/2 år. Mitt tipps er å bare glemme praksis, prøv å få med deg mest mulig av det som skjer på skolen nå. Bli kjent med klassen osv. Så lenge du møter opp på praksis plassen med ett bra humør, ærlighet og ydmykhet tror jeg du kommer veldig langt. Dessuten har jeg hørt at ting ordner seg for snille piker =)Men skjønner at det kan bli ett travelt semester om du jobber på siden, men jeg tipper du vil klare deg fint.

Ida Talette

24.08.2009 kl.21:21

Dere har uten tvil mange fine strender i Stavanger og omegn. Lett tur til Sola neste sommer :)

kristinefargerik

25.08.2009 kl.01:25

så flink du er, som er så sporty!så skikkelig herlig ut da :D

Living A Peaceful Life

25.08.2009 kl.15:09

Du din spreking! Ikke verst å labba avgårde på en så lang tur på asfalt! Overrasket over alle surferne på stranden - ser ut som det er stort surfemiljø? Jeg skjønner godt at du holdt deg på land, hehe.Strendene der ser helt nydelige ut...

Skriv en ny kommentar

hits