Partypooper

Jeg har i dag vært såpass sosial at jeg kravla meg opp på faddervorspiel, slik som alle ferske studenter bør gjøre. 
Skal love dere det var en stykk stressa Mona som prøvde å finne ut hva som var "rett" å ha på seg, "rett" å drikke og hva som var best å si for å gjøre et bra førsteinntrykk. Jeg skal love dere jeg bomma på alle punktene. 
For det første hadde jeg lest et eller annet sted at det skulle arrangeres beach party i dag. Perfekt tenkte jeg og hoppet i kjolen med store blomsterdekorasjoner på, stappa et par blomster i håret og presste meg inni de høyeste hælene. I tillegg slengte jeg vinen i veska. 
Troppet opp strålende fornøyd med at jeg såg ut som en million dollar baby som skulle på ekslusivt beach party. For å si det sånn, jeg var den eneste. De andre kjørte jeans og tskjorte. Oh yeah! Herlig førsteinntrykk dere. 
Og mens jeg flau nok fra før drar opp vinflaska mi og spør etter et vinglass viser det seg at samtlige av de andre drikker øl rett fra flaska. Bom igjen! 

Og når jeg i tillegg klarer å omtrent utlevere halve livshistorien min når jeg blir spurt om å fortelle kort om meg selv regner jeg med at jeg gjorde et fantastisk førsteinntrykk. Hvem liker vel ikke å høre om at jeg har vært på Bali et par hundre  ganger, at jeg er kjempelykkelig forelsket, at jeg har verdens beste venner og sånn utenom det et helt perfekt liv i forhold til alle andre der? 
Åååh, kjenner at jeg blir helt flau over hvor nervøs jeg var og at det går an å bli så toskete når man blir nervøs! haha...

Men til tross for en relativt dårlig start så gikk det ganske ok. Jeg ble faktisk kjent med noen nye ansikter. De fleste har nettopp kommet fra vgs så noen ganger merket jeg at vi var veldig forskjellige, men stort sett var det utrolig søte jenter. 
Noen heftige drikkeleker ble spillt og etter X antall BÅNNSKI`er kjente jeg at jeg ikke lenger var 19år og kunne styrte vin som om det var vann. Så mens de andre fortsatte flørtingen og kom ut fra doen med kjolen oppi strømpebuksa satt jeg fint å observerte å koste meg mens jeg nippet til vinglasset mitt som jeg til slutt fant i kjøkkenskapet. 

Og som klokkeslettet på innlegget viser så var jeg ikke akkurat noen natteravn. Mens de andre stakk på Big Bang konsert hoppet jeg ned under dyna. Noen kaller det partybremser, jeg kaller det skoleflink jente! hoho..
cimg1266
Jeg og fadderen min, Tine! Forøvrig verdens søteste Tine som jeg har jobbet sammen med på Dolly Dimples. 
cimg1262cimg1259
Drikkeleken som så fint gikk ut på å smelle noen ballonger mens man imiterte diverse sexstillinger. Veldig morsomt å observere skal jeg si dere. Folk er kreative! 
cimg1249cimg1255
Drikkeleken der vi skulle styrte et glass før man skulle "flippe" det (?) Veldig morsomt hvertfall. Jentene knuste gutta hver gang! Ikke dårlig. Jeg holdt ut 3 runder før jeg kjente at det å styrte vin ikke er direkte godt. 


8 kommentarer

Sv: Tusen takk =)

Martine

20.08.2009 kl.22:59

Hehe - ikke så lett å følge med når du drikker vin og alle andre øl.. Skjønner godt du måtte gi deg litt før da! :) Men jeg synes det hørtes fint ut med blomsterkjole og vin jeg! KAn love deg at alle andre sikkert følte seg like teite, blir alltid sånn når alt er nytt og man er skikkelig nervøs..

Therese G

20.08.2009 kl.23:07

Hehe.. godt du trodde d va beachparty då å ikkje 80 tallsfest eller karnevall..:p Syns du e fornuftig skolejenta eg :)

Hanne

20.08.2009 kl.23:49

Det er bedre å være overdressed enn underdressed:) Er sikker på at du var kjempefin og gjorde et godt inntrykk!

Katrine

21.08.2009 kl.00:17

SV: jo bare hyggelig!:) ja det er ganske greit å ikke ha det hengende over seg hver dag, syns det er litt stress å lage middag hver dag! heheHørtes ut som en spennende kveld da iallefall! :D jeg hadde vært super nervøs! Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man best gjør et førsteinntrykk hehe men morsomt innlegg:)

Henriette

21.08.2009 kl.08:54

:) Flink du!!!

Susanne

21.08.2009 kl.14:07

hørtes bra ut, hehe.. Bare bra å pynte seg litt! Og du gjorde sikkert et godt førsteinntrykk. moro var det å lese om i hvert fall :-)

Christina

21.08.2009 kl.19:20

Hehe, du gjorde sikkert et supert inntrykk :) Kanskje ikke helt det riktige, men sikkert ikke et dårlig et heller.

Skriv en ny kommentar

hits