Hipp hipp hurra

Jeg visste jeg kom til å angre på at jeg ble med til Bergen i går! Ikke før hadde vi komt trygt frem til Bergen før bakrusen rev tak i meg. At man må ta to båter for å komme tilbake til Stavanger hjalp heller ikke akkurat på. Min eneste trøst var at Susanne (søsteren til Marius) også var rimelig kvalm, og det til tross for bare 4 øl dagen før. Vet ikke heeeeelt om jeg tror på at det bare var 4øl, men men... 
Vi kom oss hvertfall hjem til slutt! Tur/retur Bergen på 10 timer inkludert en times matpause er i grunn ganske godt gjort. 

I dag startet vel i grunn ikke dagen min helt som mandags morgener bør starte. Å starte mandagen med besøk hos legen for en GU er ikke noe man foretrekker. Men nå er det nå gjort. 
Utenom det så har min kjære bursdag i dag!!! Verdens beste kjæreste blir 26år! Vi utsetter feiringen til etter master oppgaven er levert så i grunn er det en helt vanlig dag. Vi har også andre ting å feire, men regner med det og blir utsatt et par uker. For å ikke snakke om at småen kommer hjem, hverken jeg eller Pål har fått tak i Tonje på telefonen i dag så regner med hun kom seg med flyet i Beijing og lander trygt på Sola i kveld. Herregud så jeg gleder meg til denne sommeren!!!! 

Nå får jeg hoppe i dusjen, angrer allerede på mitt lille maraton stunt. Det kommer til å bli hardt å trene seg opp! Men jeg skal gjøre et realt forsøk hvertfall! 
marius 2
Gratulerer med dagen, kjæresten min!!! :) 

5 kommentarer

HalalaAmini

15.06.2009 kl.17:10

gratulerer til han:)er du lei av kjærlighet? les innlegget mitt å se om du kan kombinere deg selv med det?

Jorunn

15.06.2009 kl.23:36

Du var ikke lenge i Bergen med andre ord??Har selv tatt båten fra Stavanger i høye bølger, da kan man si kvalmen hang over meg... Uff..

Birgitte

15.06.2009 kl.23:58

Å resie til og fra Bergen er ikke gøy. Spesielt ikke med tog.

Lilian

16.06.2009 kl.10:51

grattis med dagen i går te marius :D

Mona

16.06.2009 kl.16:50

halalaamini: Er nok ikke lei kjærlighet nei... Jorunn: Nei, ca en liten time! hehe.. Birgitte: Off, tog er jo ennå kjipere enn bil! Lillian: Eg seie takk på vegne av han! :p

Skriv en ny kommentar

hits