For en gjeng, for en fest

Jeg skal si dere det, at jeg hadde tidenes kveld i går! Jeg ble hentet av verdens snilleste kjæreste klokken 04.00 i natt, da følte jeg at det var mest fornuftig å dra hjem, men tror du jeg egentlig ville? Neida, egentlig var jeg kjempeklar for singstar nachspiel! 
Jeg var som nevnt før på barneskole reunion i går, magisk! Finere gjeng skal du lete lenge etter. Jeg trodde på forhånd det skulle være litt klein stemning i starten. (før folk ble fulle typisk) Men tror du det ble et problem at de fleste ikke har sett hverandre på 7år? 
Det tok oss nøyaktig en klem og et hei før skravla gikk på hele gjengen. Vi mimret, sang, lo, drakk og danset! Vi ble flaue og fulle. Vi grillet og såg film fra glanstiden vår. Vi danset linedance og sang "se min kjole" 
Jeg tror jeg kan snakke for samtlige 12 som var der i går, og si det var en vellykket reunion. Og et oppmøte på 12 stykker er jammen ikke dårlig med tanke på at vi var 14 i klassen. 
Med andre ord, det var en jævlig bra kveld! Nå har jeg ligget våken i snart 2 timer og ventet på at min kjære skal våkne sånn at vi kan dra til Bergen. Jeg skal være annenpilot i bilen og underholde min kjære med sang og spetakkel, regner med han gleder seg til det. Vi skal på dagstur til Bergen for å hente søsteren hans som skal flytte hjem. Så det blir en bra dag. Tror jeg. Er vel teknisk sett ikke ennå edru så jeg forventer en saftig bakrus senere i dag, mulig en biltur ikke er like kult da. 

Skulle forresten gjerne vist dere bilder fra kvelden, men midt oppi masse kaos og tull i går glemte jeg kameraet mitt hjemme i stavanger. Men Lillian og Marthe måtte fint låne ut kameraene sine til meg slik at jeg fikk knipset en del bilder. Regner med hvertfall ett av de bildene er så brukbare at jeg kan vise dere hvor fantastiske 86-kullet på Engelsvoll er! 

Må ha med en liten coment helt på slutten og, jeg var på bmx løp i går for første gang på 4år! Det var amazing! Storkoste meg. Følte meg 16år igjen der jeg stod å gaulte hver gang de norske rytterne suste forbi. I grunn skulle jeg ønske jeg kunne tatt turen til Kvål i dag og, men Bergen calling! 
cimg0225
Kosegutten min som sover! 

9 kommentarer

Atle Skjæveland

14.06.2009 kl.11:45

Kan tenke meg at det var en kjekk fest ja. Og oppmøte med 12 av 14 var jo kanon bra. Litt kjipt at ikke vi hadde Barne skole reunion . Sånne fester pleier være ganske bra!

Lillian e.

14.06.2009 kl.14:49

Kvelden var magisk Mona:) storkoste meg, å nå har eg bildene her på dataen. så d e bare å kåma å henta eller ska me legga dei ut på facebook? blir nok ikkje alle eg legge ut der i så fall... fekk tilsammen ca. 90-100 bilder, så me kan ver fornøyd med det.

Marthe

14.06.2009 kl.15:49

Festen va MEGET vellykka! Glede meg te 15-årsjubileum, eg... God tur te Bergen!

Lillian

14.06.2009 kl.18:27

SÅ bra du koste deg... Glede meg te bilder ;D

bjørg kristin

15.06.2009 kl.14:22

Det hørtes kjempe koslig ut da! Må være koslig å få møtt klasse kulle igjen etter så mange år :D

ingunn

15.06.2009 kl.16:58

koslig :) sweet bilde

Stephanie

15.06.2009 kl.17:57

Ja..eg blei litt skuffa når du reiste t bergen istedenfor å blimme på løp :/ :p

Tone Helen

15.06.2009 kl.20:42

Va en KJEMPE KJEKKE kvell!!! Hadde ikkje trudd at eg sko kosa meg SÅ masse, sjøl om eg visste at d e en kjempe gjeng!! :):)

Mona

16.06.2009 kl.16:52

Lillian E: Syns ideen din om å brenna en cd hørtes bra ud! :) Så får alle bildene! Marthe: Eg og!!! Men blir du med te Jon i august? Eller e du i Kenya då kanskje? Bjørg Kristin: Ja, var både litt skremmende og kjempemorsomt på en gang å treffe alle igjen! Stephanie: Sorry sorry sorry!! Men eg følte meg litt forplikta te å hjelpa! Tone Helen: I know! Det blei tusen ganger kjekkere enn eg hadde trodd det sko bli! Hadde trodd det sko bli litt kleint, men det blei det jo absolutt ikje! :) :)

Skriv en ny kommentar

hits