Jævla fyllesvin

Jeg får vondt i kroppen av å tenke på lørdagen.
Vi skulle i avskjedsfest til Lisbeth, noe som egentlig var riktig så koselig. Spiste pizza, sladret om kjærester og andre gutter og hadde det i grunnen veldig fint. Men siden vi også hadde (vi = Tonje og meg) lovd Preben og Erik å drikke med dem så måtte vi dele kvelden litt opp. Så etter et par timer hos Lisbeth reiste vi ned til Preben hvor det var samlet en ordentlig go`gjeng! Preben, Erik, Petter, Camilla, meg og Tonje!
Jeg hadde kjøpt inn to vin i anledning kvelden og tenkte at det holder vel. Noe det egentlig gjorde, men siden jeg delte ut både ett og to glass til andre så begynte jeg å bli litt bekymret da det nærmet seg bunnen av flaska mi. Fristet absolutt ikke å gå ut på Sandnes uten å være mer enn brisen. Så da Preben fristet med noe lignende sprit sa jeg ja takk og tømte nedpå. Når jeg tenker meg om så smakte det skikkelig vondt og jeg angrer angrer angrer på at jeg drakk det.

Men anyways, vi hadde det veldig morsomt hos Preben. Som alltid blir samtalene dristige når man har slukt nedpå bøtter med alkohol og Tonje måtte gjentatte ganger gjemme seg nedi puta. Å snakke om penisstørrelser, nakenhet å sånn er ikke noe vi har til vane å snakke om, men når jeg har fått i meg litervis med alkohol er jeg ikke vanskelig å be. Tonje derimot, sliter litt! hehe...
Kom oss på byen tilslutt, Kristian var snill og hentet oss. Jeg huske alt veldig fint frem til Kristian hentet oss, men tror jeg la igjen hukommelsen i bilen til Kristian.
Vi orket ikke betale for å komme oss inn noe sted så vi gikk rett å kjøpte oss bakt potet. Her har jeg av en eller grunn vasket mobilen i sølepytten, noe som resulterte i at jeg våknet opp søndags morgen uten mobil.
Jeg har og blitt hissig og teit når Marius kom for å treffe oss. Litt flaut å inrømme at jeg ikke aner hva jeg kjeftet og sutret for, men det endte opp med at jeg satte meg i en taxi alene og forbannet alt så heter forhold og gutter. Heldigvis ringte Marius og fikk meg på andre tanker og jeg våknet heldigvis opp med kjæreste denne søndagen også!
Tror jeg må begrense alkoholen litt ellers så ender jeg vel opp kjæresteløs skal jeg bitche og kjefte hver eneste gang jeg drikker.

Gårsdagen var slik som søndager ofte er, kjedelige men og veldig deilige. Jeg tilbrakte 90% av dagen på sofaen under dyna.
I dag hentet jeg Tonje og vi reiste for å kjøpe ny mobil til meg. Noe som var skrekkelig å bruke penger på, hvorfor måtte den teite mobilen min havne i sølepytten???
Men siden jeg kun trenger en mobil å sende meldinger og ringe fra så kjøpte jeg sikkert den kjipeste telefonen de hadde. 400 kroner for ny telefon, glimrings!
Så får jeg kjøpe meg noe mer fancy når jeg føler for det! :)

4 kommentarer

26.01.2009 kl.16:54

så søt blogg du har!!

Karoline

26.01.2009 kl.16:56

Off da.. :P

Lis

26.01.2009 kl.22:33

ka en nre dit?:p send meg ein meld :p

Jenna

27.01.2009 kl.12:29

ja , jag gillar hennes frisyr på den bilden :) har du några andra förslag på andra frisyrer? ;)

Skriv en ny kommentar

hits