Tjukkebollefeiten

På vei til jobb i dag ble jeg ekstra oppmerksom på en herremann som kom ut fra terminalen. Han hadde joggebuksa nede på knærne, genseren dekket såvidt puppene og magen hang og slang ute i det fri. Jeg slenger også med informasjon om at trippelhaka var rett før den ble utvidet med en ekstra, håret var fett og hele holdningen ga inntrykk av at denne mannen var lat.
Dere får inntrykk av en nokså overvektig mann, ikke sant? (Velger å bruke ordet overvektig siden feit høres så slemt ut!)

Vanligvis fanger ikke slike mennesker oppmerksomheten min, jeg bryr meg fint lite om hvordan mennesker ser ut sånn sett. Jeg legger faktisk bedre merke til syltynne mennesker enn feite mennesker.
Men det som fanget oppmerksomheten min her var alt det han bar på. Han hadde stappet en pølse i munnen som han iherdig prøvde å holde fast med tennene, en pølse i venstre hånd, han hadde colaflasken i baklommen og en melkesjokolade i høyre hånd.
Har ikke tenkt å kritisere denne mannen for sitt valg av frokost, hvis han er fornøyd meg seg selv, føler helsa holder og er opptatt av å spise det han syns er godt så værsegod!

Men hvorfor i alle dager får jeg dårlig samvittighet den ene gangen i halvåret jeg lusker inn på mcdonalds for å spise en halv happy meal?
Jeg føler alle stirrer på meg, ler bak ryggen min og studerer hver eneste centimeter av rompa og lårene mine, og tenker: "hun burde tatt en salat i stedet"
Også det å kjøpe grandiosa de dagene jeg ikke gidder lage middag syns jeg er grusomt! For å ikke snakke om de helgene jeg storhandler i chips og smågodt, da føler jeg at jeg veier 240kg og at alle stirrer ned i handlekorga mi.

Er det bare jeg som har det slik eller er det flere der ute? Jeg har jo egentlig ingen grunn til å føle meg stor og feit!
mona
Jeg er jo ikke akkurat feit!!!! Greit at lårene og rompa mi ikke tilsvarer en size 0, men jeg burde for pokker ikke ha dårlig samvittighet for å spise det jeg har lyst på en gang i blant!!!!

13 kommentarer

Jenna

23.01.2009 kl.12:53

Flygplats? Nej du menar nog Arlanda?.. Jag praktiserar på hotellet som ligger precis vid Stockholm Central (tågstationen), inte vid någon flygplats :P

chrissy

23.01.2009 kl.13:02

Livet er for kort til å spise salat hver dag. Syns på ingen måte du skal hå dårlig samvittighet for at du koser deg med litt snacks innemellom. Og jeg tror heller ikke at noen legger merke til hva du legger i handlekurven:) Dessuten så har du en flott figur som alle size 0 burde misunne, så det så!

Mona

23.01.2009 kl.13:30

Jenna: Mente ved togstasjonen! hehe... Vi bodde på sas royal viking eller noe sånn?! Chrissy: Ingenting er kjekkere enn sånne søte kommentarer fra deg! :) Jeg mener og at livet er for kort til å bare spise salat! :) hehe... Synd at ikke hjernen min alltid kobler det og heller gir meg dårlig samvittighet!

Lillian e

23.01.2009 kl.13:34

det er viktigere å kose seg når en har mulighet til det, livet er alt for kort i grunnen. vil ikkje ha våre en size 0, like meg sånn som eg e. sjøl om d alltid e noge en vil endra på, men en e så en e...

Lillian e

23.01.2009 kl.14:00

sv: nei, eg har heller ikkje hørt om d før. men eg klødde ganske møje. va heilt rødrosete i fjese når eg endelig fekk sminken av

Therese

23.01.2009 kl.14:07

Du e kjempefin søta...syns ije du bør ha dårlig samvittighet i det heila for å kosa dg litt.men er vel lettere sagt enn gjort....kommer foresten til å savne dg masse:)

Atle Skjæveland

23.01.2009 kl.14:51

Jeg prøver å ikke være så fordomsfull men ekstremt overvektige mennesker synes jeg er "ekkelt" (i mangel på ett bedre ord i allefall). At folk har noen kilo til overs gjør meg ingen ting. faktisk foretrekker jeg mye mer noen med noen kilo ekstra en de som kun er marg og bein. Utrolig trist i grunnen at ikke folk skjønner hvor farlig det er å være så ekstremt overvektig. Tror det er pga di ikke tar vare på sinn egen helse at jeg reagerer med avsky.

Trist men sant.

Jorunn

23.01.2009 kl.15:29

Du er ikke stor og feit i det hele tatt... Og du ikke få dårlig samvittighet for at du spiser en halv happy meal i halvåret. Jeg bryr meg ikke hva folk tenker når jeg går på McDonalds.. Jeg spiser det jeg vil jeg.. Men jeg har ingen planer om å bli som han du snakker om her... det går en grense.. HEhe...

Frøken Knuts

23.01.2009 kl.15:48

Hahahah, neeeei. Du trenger ikke akkurat ha dårlig samvittighet for noe du spiser ;)Men jeg er jo enig.. Man tenker sånne fæle tanker, og tynges av dårlig samvittighet. Så plutselig står det noen ved siden av deg, som fjerner de fæle tankene.. Og så unner man seg litt mer smågodt, haha.

Hege Helseth

23.01.2009 kl.18:56

Det tror jeg er typisk jente greier, lider av det samme (!) Men

jeg har lært at det faktisk ikke er vits å sløse med samvittigheten, det bare ødelegger det mer. Du er nydelig akkurat som du er :-) Size 0 du liksom; tror

det er på samme str med niesa mi på 9 ( la meg legge til at hun er veldig tynn)

Tove

23.01.2009 kl.21:09

Absolutt ikke!!! Det er sånn som deg jeg har lyst til å bli. Ikke for tykk, ikke for tynn, bare er helt normal liksom. Syns du ser drit sexy ut i det skjørtet jeg faktisk! Ser ut som du har muskler i låret også. yummy! hehe! (Rart å høre det fra ei streit jente!? Haha!)

Karina

23.01.2009 kl.23:01

De som ser deg på McDonalds e der jo sjøl, og de kjøpe nok ein ekstra STOR big mac, isje ein halv happy meal :P Du har ein flotte kroppsfasong, nyt den :D

Lis

24.01.2009 kl.02:23

eg handla ein gang 10 grandier.. for d va lism 10 for prisen av ett elle aent. dåååå følte eg meg drid!

Skriv en ny kommentar

hits