Bambi på isen! :)

Irritasjonen var stor i går når jeg, Tonje, Camilla, Preben og Erik var på Jærhagen for å gå på skøyter. Kameraet mitt!!!!! Jeg skulle så gjerne tatt bilder av bambiCamilla&Mona, HockeyTonje og BrifeGuttene... Men nå får jeg jammen ikke vist dere hvor morsomt vi hadde det. Selv om vi bare holdt ut i en halvtime med skøyene på bena så var det morsomt å vi skal garantert gjøre det igjen. 
Da føttene verket som værst, vi var kalde og lei av å vingle rundt på isen reiste jeg og Camilla til Ingrid hvor vi rett og slett bare hang på sofaen og snakket. 

I dag overrasket jeg meg selv med å sove helt til halv 11. Ikke normalt til å være meg i det hele tatt! Men tror jeg trengte det. Hadde lovet Tonje å hente henne så fort jeg våknet, men så rota jeg meg inn i crash bandicoot sin verden og ble sittende der i en times tid og spille. Da jeg til slutt fikk skrudd av dingsen kjørte jeg til Lisbeth hvor jeg og Tonje ble sittende og være litt sosiale siden Lisbeth var syk. 
Da sykebesøket var over reiste vi for å hente Preben og vi kjørte til kvadrat for å spise lunsj. Det ble mexicana, NAM!!! Så lokket jeg Tonje til å kjøpe crash bandicoot så forhåpentligvis syns hun det er like kjekt som meg! :) 

Nå er jeg nettopp komt hjem fra kamp, hvor vi spillte uavgjort, er snart klar for sengen. Må bare få lest gjennom bloggene mine på bloglovin før jeg hopper i dusjen og rett videre i senga! :) 

6 kommentarer

Birgitte

21.01.2009 kl.23:56

Søren at du ikke hadde kamera. Bra at skoen falt i smak ;)

Hege

22.01.2009 kl.16:05

Hei MOna ;)ser du har vært på Bali!"vi er 3 sykepleistudenter som ønsker oss praksis der for en periode på 4 ukerlurte på om du har noe kontakt til et barnehjem, sykehus eller liknende vi kan kontakte??ps:haster, må ha klar søknad og svar innen februar!blir takknemlig om du svarer meg på mailenmvhHege Edvardsen ;)

Jenna

22.01.2009 kl.16:57

Har lagt upp några bilder från min praktik om du är intresserad :)

Jenna

22.01.2009 kl.21:58

hehe ja det är väldigt vackert ;) speciellt inne i isbaren tycker jag, hehe.

Anette

22.01.2009 kl.22:13

haha, dumt du ikke hadde kamera ja;p

Tove

23.01.2009 kl.11:05

Oh, hørtes gøy ut. Skjøyter! OOoh, akebrett.... jeg må skaffe meg ett akebrett. Har ikke skjøytebane her på Nes.. o_O hehe!Sv: Men Tone, du er jo så fin! :)

Skriv en ny kommentar

hits