Toni is back!

Jeg pleier som regel ta meg en time eller 3 i senga etter jeg har hatt tidligvakt på jobb. Trenger ikke nødvendigvis sove, bare det å ligge strekk ut å se på diverse serier er avslappende og herlig. I går hadde jeg hele planen klar i hodet mitt da jeg kjørte hjem fra jobb: fersk skive med leverpostei, smoothie, et par episoder av the oc + masse dilling på pcen.
Men så ringte Tonje. Kina Tonje ja, hun som det er bilde av på headeren min. Det er ikke mer en to uker siden hun reiste tilbake til Kina, men vips så var hun hjemme i Norge igjen. Jeg liker kinesisk nyttår, dvs tre nye uker med Tonje hjemme. Ingenting er bedre nå som jeg føler alle andre har forlatt meg til fordel for studier, varme og moro.

Så jeg hadde såklart ikke hjerte til å si nei til å være med på litt dilling på kvadrat og hårfarging. Vi leverte ødelagte kameraer og pcer til reperasjon. Jada, jeg trodde jeg hadde fått kameraet mitt tilbake i tipp topp stand, men det stemte jammen ikke. Så dillet vi på kvadrat hvor Tonje som hadde penger shoppet, mens jeg hadde vondt i hele kroppen for jeg fant så mange sko jeg hadde lyst til å kjøpe.
Da jeg var lei av å "bare se, men ikke kjøpe" reiste vi hjem til Tonje hvor hun stripte håret mitt og jeg farget hennes. Greit å ha min personlige frisør hjemme igjen, mangler bare en liten hårklipp nå så er alt flott.
Mor og Far Rønneberg lagte middag og jeg spiste. Bra ordning, skulle hatt det sånn hver dag.

Og siden det var mandag måtte jeg fint kvele gjespen og trangen til å legge med ned på sofaen og komme meg på håndballtrening. Heldigvis hadde Marius lagt kveldsmat til meg når jeg kom hjem så etter å ha trykkt i trynet på varme baguetter og dusjet meg knallrød hoppet jeg til køys og tror jeg sovnet før Marius fikk ryddet av kjøkkenbordet!

Ja, det var vel min spennende mandag. Om dere gjespet gjennom hele innlegget så er det helt i orden! Jeg forventer ikke at innleggene mine skal være særlig spennende når jeg surrer rundt i halvsøvne.

9 kommentarer

Henriette

20.01.2009 kl.08:15

Syns det e kjekt å lese om mandagen din i ;) Kan jo ikkje være en thriller kvar gang du ska fortæl ok dagen din :) God tirsdag!!! Klem :)

Henriette

20.01.2009 kl.08:15

ok=om

Jenna

20.01.2009 kl.11:16

hehe ja det är otroligt skönt :) är hemma idag med faktiskt :/ lite trist, men samtidigt skönt.

Jenna

20.01.2009 kl.16:18

hur har din dag varit? :)

Jenna

20.01.2009 kl.20:57

Låter bra det ;) Min dag har varit väldigt seg men det kan vara skönt ibland tycker jag :) Hoppas vi hörs på msn snart, har lite bilder från Stavanger när jag var där om du är intresserad xD Du bor väl där?

Jorunn

20.01.2009 kl.22:56

Høres ut som en hektisk, men koselig dag... Å være med gode venner er alltid kjekt... Gleder meg til min bestevenninne kommer hjem en tur...

Birgitte

21.01.2009 kl.00:16

For en flott dag!

Tove

21.01.2009 kl.12:23

Så kos å ha venninnen hjemme igjen da. Lucky you! :)Sv: Ja, sånne ting er det ikke alltid man unner seg. Men derfor er det bra at Det Nye vil gi bort ett helt års abonnement til en lucky person. Skulle bare ønske det kunne ha vært meg... hehe! ;P

Birgitte

21.01.2009 kl.22:36

Fant talatutskoa di! ;)

Skriv en ny kommentar

hits