16.jan.2009

Det er liksom ikke fullt så kjekt med helg når man vet at man jobber fredag, lørdag OG søndag. Og når fredag og søndag i tillegg er kveldsvakter så blir helgen ekstra kjip.
I tillegg har vi flyttet fra Widerøe kontoret og over til SAS kontoret noe som innebærer nye rutiner og kolleger. Spennende og skummelt på en gang. Klarer ikke helt bestemme meg. Det som er litt betryggende er at omtrent samtlige på SAS sitt billettkontor er ekstremt rutinert og derfor til stor hjelp når sånne dustehoder som meg ikke forstår noe.

Har i grunn hatt en koselig uke med masse sosialisering så bør vel ikke klage på at helgen blir nokså kjedelig. På mandag var vi en hel jentegjeng samlet hos Camilla for å spise og kose oss + si hadebra til Lillian som flyttet til varmere strok.
Og i går var jeg sammen med foreningsjentene mine. Vi spiste på Dolly Dimple`s og bowlet etterpå. Utrolig koselig! 

Men nå får jeg vel heller konsentrere meg om å lære noe nytt i stedet for å dille på internett. :)

4 kommentarer

Tove

16.01.2009 kl.21:32

Hva er det du jobber med igjen? Du studerer også eller?Sv: Ja, kan være godt å være hjemme. Men som du sier er det best for kun en uke eller to. Nå blir jo jeg hjemme mye lengre enn det... og det er litt skummelt! Håper det går bra og at jeg ikke går på veggen om tre uker! haha!

Maria helene

16.01.2009 kl.21:39

Litt slitsomt med så mye jobb, er selv hjemme i helgen og jobber. Men pengene kommer godt med når jeg bor på hybel :p

Lillian

16.01.2009 kl.22:17

varmere strøk? e 15 minus her :p hehe!

Jorunn

17.01.2009 kl.19:09

Oi, det fristet ikke med den helgen din... Jeg skal bare slappe av etter en hektisk uke... Deilig det... Men det betyr ikke at jeg ikke har en jobb som er slitsom og at jeg er lat. Uken har jeg stått på hodet, aleine med en på opplæring... Det kan være slitsomt det også... HEhe... Håper du får en fin helg allikevel, tross all jobbingen...

Skriv en ny kommentar

hits