Zooooombie

Noen gang følt deg som en zombie? I dag var det tortur å stå opp og komme seg på jobb. Hadde det ikke vært for at KenB satt på er jeg redd jeg hadde kjørt av veien. De 7 timene på jobb gikk seint, jeg tok meg til og med en liten hvilepause på billettkontoret.
Jeg og KenB brukte og en del tid på å snakke om Dubai turen vi vil reise på. Planen er å ta ett par dager i februar for å komme oss litt vekk, jeg er steinklar. Men det er ikke lommeboka.
Januar måned blir grusom når det gjelder regninger. Veiavgift, lånekassen, eu kontroll osv.. Lista er lang, orker ikke kikke på den nå! Blir deprimert av sånn.
Så vi får ta Dubai litt på impuls rett og slett. Men kjenner det hadde absolutt ikke verdt feil med et par dager i sola.

Sånn utenom det så "bestillte" jeg tur til Kina i dag. Siden jeg reiser som ansatt kan jeg bestille billetten nå og endre den i det uendelige og betaler den først etter at reisen er gjennomført. Noe som er helt genialt.
Booket meg til Kina den 6.mars og hjem igjen 12.mars. Er steinklar for ett par dager i Shanghai sammen med Tonje.

Men nå skal jeg faktisk legge hodet nedpå puta litt og sove. Setter alarmen på ca en halvtime så får vi se om jeg er litt mindre zombie da. Skal på trening klokken 19.30 så har god tid på meg til å våkne! :)

hgghfh

5 kommentarer

chrissy

13.01.2009 kl.15:26

Ah jeg vil også reise, men som du sa det er altfor mange utgifter i januar.Kjempefin header du har fått:)

Jenna

13.01.2009 kl.18:54

tack, detsamma!

Jorunn

13.01.2009 kl.20:55

Kina, så spennende.. Kan jeg bli med?Dubai og... Jeg er klar... Hehe...Sv. Isen er faktisk god altså, jeg var kjempe skeptisk til hele Ben & Jerry prosjektet, men er litt små forelsket nå... Hehe...

Margrete

13.01.2009 kl.22:49

kjenner meg igjen der!:p

Anette

13.01.2009 kl.23:32

Kina hun :p Så til dubai? ooh: D

Skriv en ny kommentar

hits