svensker

Blir en lynkjapp oppdatering, sitter på jobb og tenkte jeg skulle henge her i 8 timer til. Høres ikke det ut som en flott fredag?
Jeg må innrømme at immunforsvaret mitt har reddet meg igjen. Jeg er ikke tett i nesa lenger og det eneste er at jeg hoster sånn inni mellom, suuuupert!
Tror jeg brygger på noe annet, som jeg heller skal komme tilbake med hvis det slår ut i full blomst! Orker ikke syte om det hvis det ikke blir noe av.

En ting som jeg syns er utrolig morsomt er at veldig mange svenske bloggere har begynt å lese bloggen min! Hvor kult er ikke det? Aner ikke hvordan de har funnet bloggen min, men ingenting er kjekkere enn at nye mennesker leser bloggen min. Dessuten betyr det at jeg også får mer å lese! Superkos!! :)

Men nå får jeg fortsette å drikke litervis med vann og kanskje jobbe bittelitt?

Ha en super dag dere, jeg får prøve å blogge et litt mer spennende innlegg i kveld!

5 kommentarer

Vi fikser bloggen din

09.01.2009 kl.10:05

Svensker er ålreite dyr de.

Jenna

09.01.2009 kl.13:05

sv; hehe ja med precis, det blir ju så :P

Elin

09.01.2009 kl.13:31

spanska är roligt,& bra att kunna precis som du sa.ännu en gång coolt med en norsk blodd som din! :)

Camilla

09.01.2009 kl.15:00

Neglene kjøpte jeg på cubus sin sminkeavdeling :) Du finner de nok i lindex og andre slike lignende butikker sine sminkeavdelinger :D

maja

09.01.2009 kl.15:58

Jaa ! :) det låter bra.Jag tycker det är jätte kul att läsa norksa bloggar, men jag har precis börjat med det ! eftersom min farmor är från norge är vi där varje sommar, dessutom tycker jag norska är ett så HÄRLIGT språk och jag förstår vad alla säger :)

Skriv en ny kommentar

hits