Fridag du liksom!

I dag skulle være en etterlengtet fridag. Hadde planlagt dagen i hodet, jeg skulle ligge strekk ut i sengen og se på serier og bare kooooose meg!
Men neida!
Sara sendte melding å lurte på om jeg ville være med å trene klokken 10, hadde selvsagt ikke samvittighet til å si nei. Så da bar det ned på trening hvor vi hoppet og spratt i en times tid før jeg reiste hjem og lagte frokost til meg og min kjære.
Sendte så min kjære avgårde på skolen slik at jeg kunne rigge meg godt til rette i senga, men selvsagt kom samvittigheten snikende igjen.
Siden kameraet mitt streika på mandag og jeg hadde en ikke helt godt mottatt julepresang liggende fant jeg ut at jeg fikk komme meg ut å fikse det.

Først bar det innom Lefdal, stå i kø for så å krangle litt før de godtok at jeg ikke hadde behandlet kameraet mitt dårlig og de sendte det på reperasjon. Lurer på hvor mange måneder det tar før jeg får det tilbake?
Så var det Expert som stod for tur, der leverte jeg inn min fine Nintendo Wii som jeg dessverre ikke ser for meg at jeg kommer til å bruke noe særlig og derfor fant ut det var best å bytte den. Fikk alle pengene tilbake og gliste hele veien på vei ut i bilen igjen.
Og når jeg først var så godt i gang med alle butikkturene mine så fartet jeg like så godt innom Specsavers hvor jeg kikket på diverse briller. 6år med linser er ikke bare bare for synet mitt så nå var det gjerne på tide å finne seg noen briller å bruke på kveldstid.
Fant noen søte briller så nå gleder jeg meg faktisk bittelitt til å få dem, om ca to uker. Kjipt at man ikke får dem med en gang! hehe...

Rakk også en kjapp tur innom Klepp før jeg nå ligger strekk ut i senga etter å ha spist middag. Resten av kvelden skal jeg kose meg med serier og spise popcorn. Begynner på jobb klokken halv 5 i morgen tidlig så blir nok dessverre en tidlig kveld!

4 kommentarer

ingunn

06.01.2009 kl.23:03

var ikke rare fridagen. Alltid sånn når man først har en

Jorunn

06.01.2009 kl.23:49

Hehe... Jeg er helt lik.. Fridag for meg er ikke mye fridag.. Hehe.. Jeg gjør tusen ting.. Og på slutten av dagen ligger jeg som ett slakt på sofaen... Hehe...Jeg har også spist popcorn idag.. Har helt dilla...

Stephanie

07.01.2009 kl.13:50

Mona daa,d e jo d som e digg m fri for daa kan du jo ordna saane ting :)

Stephanie

07.01.2009 kl.13:50

Mona daa,d e jo d som e digg m fri for daa kan du jo ordna saane ting :)

Skriv en ny kommentar

hits