Mitt 2008

Back from Stockholm og har storkost meg! Skal fortelle mer om det senere...
Selv om det gjerne ikke er så interessant så kommer det uansett en aldri så liten oppsummering av mitt 2008! :)

Januar:
- Å starte 2008 med bakrus etter en fantastisk nyttårsfeiring er alltid like morsomt. Enough said egentlig!

- Jentetur til Bali sammen med Ingvild, Janne og Tonje. En fantastisk tur som tok slutt så altfor fort.
Turen inneholdt surfeskader, mye regn, underholdende kvelder på byen, så god mat at vi omtrent trillet ut av restaurantene hver kveld og gode venner!
8819112

Februar:
- Fikk fast jobb i Widerøe, noe som førte til ekstremt mye jobbing. At jeg også i teorien skulle ha 5 eksamener i mai tok jeg med knusende ro, men må innrømme det endte opp med bare 2 fullførte eksamener. Prioriteringer?

- Som vanlig startet året med faste oppmøtedager på Elixia. Jeg var flink!

- Brannmannen (Marius) begynte å sende meldinger om å se film sammen... Hjelp? Å flørte i fylla og på meldinger er en ting, men å faktisk ta flørtingen ett steg videre gjorde meg helt rar. Men saker å ting skjedde nå i februar som nok var avgjørende til at det ble som det ble! :)

Mars:
- En heidundrandes Bergens tur som gjør meg lattermild bare ved tanken. Ingenting er som fylla sammen med Camilla og Lillian.

- Personalfest med folkene fra Videoverden. To hæla i taket fester tar på, jeg var sliten i en uke etterpå.

- Men jeg som trodde at det bare gikk an å bli sliten av for mye festing tok feil! En frivillig jobbehelg på Gardermoen som førte til tidenes lønning gjorde meg SLITEN! Men "finestiverden" gjorde merkelig nok helgen ganske mye bedre!
233339

April:
- Jentetur til Roma sammen med Tonje. Vi gikk virkelig på en champagnesurr. En fantastisk tur der vi trykket i trynet på pasta carbonara og kikket på historiske bygninger, uten å egentlig vite hva som var spesielt med de forskjellige tingene. Neste gang skal vi lese historie før vi beveger oss på sightseeing tur!

- Jeg var fortsatt et meget forvirret individ når det gjaldt min "er jeg forelsket, er jeg betatt, hva tenker han, hva tenker jeg?" situasjon.

- Årets første båttur med Erik, Preben og Tonje. Herlig, men vi fikk og bekreftet at å grille på kveldstid i april kan være rimelig kaldt!
colosseum166div 007

Mai:
- Russekro på BI som fikk meg til å virkelig drikke. Kvelden endte forresten på legevakten sammen med frøken Engelsvoll.

- Reiste til Bodø på kurs i to uker. Jada, midt i eksamenslesingen. Bra planlagt Mona. For å si det sånn, det ble ikke mye eksamens lesing.

- Skulle virkelig bevise for meg selv at jeg var flink treningsjente og syklet fra Klepp til Stavanger, at jeg hadde vondt i rompa i en uke etterpå trenger vi ikke snakke for mye om.

- Fikk nok av alt "fram og tilbake" tullet mellom meg og Marius. Sa fra at nå gidder jeg ikke gå rundt å ikke vite hva vi er for noe lenger. Det endte opp med at Marius ønsket seg meg i bursdagspresang. :)

n71893015540428891537
Juni:
- Endelig sommer!! Og sommer betyr båtturer, i flertall. Firkløveret var støtt og stadig ute på sjøen sammen, noen ganger tok vi til og med oss noen heldige venner. Fikk også med oss Rogafest. Og når man først nevner Rogafest, hvor ble det av lommeboka Tonje?

- Verdens nydeligste guttebaby ble født (etter Aleksander vel og merke) Herlige Thomas!

- Rakk også en dagstur til London sammen med Siri før hun stakk avgårde til Australia for å "studere"
grillings 039cimg0323london 035

Juli:
- Jeg kasta meg inn i et kaos uten like. Vi snakker billettnummer, farebasis, kuponger, kanselleringer, overvekt og omskrivinger. Jeg stod plutselig på egne ben! Min aller første vakt på billettkontoret. Jeg har aldri vært så stressa som de første ukene mens jeg var alene.

- En bursdag verdig en prinsesse! Jeg fikk feire 22årsdagen min sammen med de fineste og beste jentene i verden (også et par herlige gutter som dukket opp etterhvert)

- Grillfest sammen med den fine gjengene i Widerøe. Ingenting er som eggløp når man ikke engang klarer stave sitt eget navn. M-O-N-A, langt navn sant?
cimg0053cimg0068cimg0280

August:
- Coctail/Avskjedsfest for Tonje som skulle reise bort for å bli kineser.

- Sommerferie sammen med Marie. 4 fantastiske dager i Hong Kong der vi var som små barn igjen når vi lekte oss gjennom hele Disneyland. Så bar det videre til Bali (for andre gang i 2008) hvor jeg fikk vist Marie alt det beste som Bali har å by på! Tonje og Tone kom på besøk og vi storkoste oss.
Jeg fikk også oppleve noe nytt, nemlig hjemlengsel mens jeg er på Bali. 3 og en halv uke på ferie når man er nyforelsket var jammen ikke bare lett.
cimg0518cimg0952n7735705203931991153

September:
- Rolig måned. Tilbrakte masse tid sammen med Marius.

- Barnedåpen til Thomas var vel ett av høydepunktene denne måneden.

Oktober:
- Jeg fikk dilla på nettshopping, det ble en del nye sko for å si det sånn. Til mammas store fortvilelse!

- Jobben min gikk plutselig fra å være servicemedarbeider i Widerøe til å være servicemedarbeider i SAS. Plutselig var ikke jobben så trygg lenger, mye var usikkert og er vel egentlig det ennå.

November:
- Reiste på tur til Paris sammen med verdens beste mamma! Vi gikk flerfoldige timer hver eneste dag og var dønn slitne når vi kom hjem, men vi fikk det meste som Paris har å tilby, i tillegg til en del shopping! Koselig å være på jentetur med mammaen min! :)

- En koselig bursdagsfeiring hos Veronika og forening sammen med jentene fra videregående. To morsomme kvelder som viser hvor søte venner jeg har.

 - Jeg kastet 18 elsklinger. Det var hardt å kvitte seg med, men trøsten er at nå har jeg plass til mange nye sko!
n52612506746964347320n52612506746964671647cimg2229

Desember:
- Shoppingtur til København sammen med Lisbeth. Vi bodde på sas sitt designhotell midt i byen og vi storkoste oss. Jeg tørket sokker på stoler til 70 000 mens Lisbeth kjeftet og prøvde å få meg til å forstå at disse stolene var ikke noe man tørket sokkene på. Vi fikk brukt en del penger og koste oss på tivoli på kvelden. Man kommer i julestemning i København!

- Tonje kom hjem fra Kina, herlig!!

- En rolig og herlig julefeiring sammen med den nærmeste familien. 2.juledag inneholder en del sorte hull, men siden dette er beskrevet litt mer detaljert for bare et par dager siden skal jeg ikke gå nærmere inn på akkurat det! :)
blogg2blogg4cimg2370

6 kommentarer

mamma

02.01.2009 kl.21:58

Hmm.. jammen har det skjedd litt hos deg og dette året!! Veeenter på bilder og beretning fra nyttårsfeiringen!! Klem

cames

02.01.2009 kl.23:59

Godt nyttår mona! :)Har isje fått sagt d t deg ennå.. kult i stockholm?

Lillian

03.01.2009 kl.00:38

Kjekt å lesa :Deg ler meg i hjeeeeeeel av det bilde av deg og kine. haha :pgodt nyttår btw

lis

03.01.2009 kl.02:50

wiiiii:) happy new year!

Camilla

03.01.2009 kl.02:54

Så fint innlegg, utrolig kjekt å lese :) Godt nyttår

tonje i kina

03.01.2009 kl.13:54

hm..eg lure ennå på kor den lommebpgå e!!! eg e forøvring tebage i Shanghai, d suge for øyeblikket, men før du vett ordet av det, så e eg tebage!:)

Skriv en ny kommentar

hits