shopping,jobb,OTH...

I går var en helt ok dag, Marie kom og hentet meg. Vi såg på Bali bilder og film, snakket om diverse ting og bare gjorde jenteting før vi reist til Madlasenteret for å kikke siden ingen hadde vært der før. Vi gikk selvsagt litt amokk på Gina tricot og jeg som ikke skulle bruke mer penger denne måneden endte opp med en del nye topper, jaja...

Jobb i går var kjedelig, jeg hadde utrolig vondt i magen hele kvelden og da er det aldri kjekt å være på jobb! Etter jobb kjørte Elise meg hjem og etter å ha dusjet og gjort meg klar for senga var det klar for One Tree Hill maraton! :)
Jeg såg alle 4 episodene og det var kjeeeempekjekt!
Nathan var grusomt stygg i de første episodene, må være enig i det, men det kom seg på slutten. Må innrømme at ikke alt som hadde skjedd i serien var like gøy, men har en følelse av at ting gjerne kan bli sånn jeg vil det skal være alikevell! Yaaay...!

Sovna i 4 tiden og våknet klokken 11, fin fint! Nå skal jeg mekke frokost, lunsj og middag! Alt på en gang! hehe... smoothies til frokost, omelett til lunsj (Står opp så seint at jeg slår to i en smekk) også skal jeg lage klar kyllingsalat til middag! Mmmm.. :)
I kveld skal jeg på O2 på Elixia og jeg gleder meg litt allerede, alt for lenge siden så skal bli kjekt å hoppe og sprette litt igjen! Og hvis Siri klarer lage en plan så skal jeg og mest sannsynlig en tur ut også! Men det blir nok bare ett par øl (rusbrus? :p) siden jeg skal jobbe ca 14 timer i morgen! :)

Ha en fin regnværsdag folkens! :)

Én kommentar

laila

31.01.2008 kl.17:36

Åååe, eg og vil se one tree hill:( e kje liga kjekt med buffy....men eg komme hjem i april:)

Skriv en ny kommentar

hits