avreise 10.jan 15.20 fra Sola lufthavn

Jeg begynner å få reisefeber. Sånn helt plutselig gikk det opp for meg at på lørdag skal jeg nok en gang bli hentet av Putu på flyplassen og bli kjørt fra Denpasar til Semnyak for og så møte enten Gandja, Junior eller Gede i resepsjonen på Ananda. Glede!!! For å ikke snakke om å springe over på Soho for å spise før vi hiver oss i en blue bird taxi og fyker avgårde mot Legian og SHOPPING!

Av og til så syns jeg ting er litt pussige, for 2år siden når jeg skulle flytte til Nice kjøpte jeg helt tilfeldig Det Nye for å ha noe å lese på flyet. I bladet hadde de en reiseguide, og den måneden hadde de tatt turen til Nice. Strange og veldig kjekt siden jeg da fikk et bedre innblikk i hva jeg burde og ikke burde gjøre!
I går fant jeg det nye Mag og jammen tror du ikke de hadde en reiseguide til Bali, merkelige greier! Jeg vet hva jeg vil og ikke vil gjøre på Bali, men det er alltid like kjekt å lese om hva andre har gjort og opplevd der nede! :)

Sånn utenom å plutselig ha fått reisefeber så har jeg faktisk begynt å lese i engelsk boka mi, jeg vil ha like god karakter i engelsk muntlig som skriftlig så det er bare å henge i! :)
Jeg var og på jobbintervju på Widerøe i dag, tror det gikk helt ok. Var litt rart å skulle sitte der å fortelle om meg selv og hvorfor jeg ville jobbe i Widerøe å dette her når jeg allerede jobber her! hehe.. Jeg krysser fingrene for at jeg begynner i ny jobb i februar! Jeg vi jeg vil begynne i ny jobb! Jeg vil ha venne billetter slik at jeg, Lillian, Camilla og Tonje kan reise til New York i mars! :)
(også en liten tur til sør-afrika med Tonje, også selvsagt en tur til Singapore for å besøke Tonje når hun flytter for å studere)

Var også hos optikeren i dag og fikk kjeft for at jeg ikke har vært der på ca altfor lenge. Jeg hadde som forventet fått bittelitt dårligere syn, men pyttsan. Hva er det man har linser til? Jeg skal også i nærmeste framtid bli brille-mona et par dager i uken slik at øynene mine får mer oksygen! Fant meg to litt halvkule briller i dag, såklart to av de dyreste. (Prada og Armani, hihi...) Så får jeg se hva jeg har råd til når jeg kommer hjem!
Fikk og snikt meg til en lunsj med Marie i dag noe som var veldig koselig! :)

Nå sitter jeg på jobb og kjeder meg big time, tiden går tregt i dag i forhold til i går! Kjipe greier!

Julebord Wider?e 020
Søtnosene som fyker avgårde til Oslo (Bali) i morgen! Blir en herlig gjeng på tur!

3 kommentarer

veronika

09.01.2008 kl.21:38

god tur =)

marianne

09.01.2008 kl.21:52

Kosa dåkke :)

Lillpill

09.01.2008 kl.23:34

eg e isje misunnelige i det heila tatt.. neeeijda! :D god tur!!

eg krysse fingrene for ny jobb ;D

dårligere syn ja, minne meg på at eg isje har vært hos optiker på 1,5 år.. jaja!

Skriv en ny kommentar

hits