2 days left

Det nærmer seg avreise, det har ikke helt gått opp for meg at jeg skal fyke avgårde til Bali, igjeeeen. Men om 2 dager er vi på vei!

Dagen i dag ble faktisk ikke så slitsom som jeg hadde trodd den skulle bli. Jeg sto opp ca når jeg våknet, ryddet på rommet mitt, vasket klær og begynte å pakke kofferten min. Så kom Tonje og hentet meg, vi reiste og tok sol. (vi tok litt for mye, begge ble fine og rødlige) så reiste vi inn på BI hvor vi begge kjøpte litt bøker før jeg snakket med studie rådgiver Hege som kunne fortelle meg at det var ikke aktuelt å gi meg permisjon hvis jeg ikke hadde god grunn for det. Siden jeg ikke hadde annen grunn enn at jeg ville ut å reise, jobbe og ikke ha mer økonomi/statistikk fag så var visst ikke det godt nok.
Men sammen fikk vi mekket sammen en plan om hvordan jeg skal gjøre det. Så jeg skal kun ta 3 fag dette semesteret, noe som vil si jeg skal "drite" i to fag. (luuurer på om metode og dataanalyse gjerne er ett av de fagene jeg "glemmer" å ta)

Etter å ha vært på skolen reiste jeg hjem, dusjet og slappet litt av før jeg reiste inn på jobb. Det tok ikke mer en ca en time før Ingvild stod inne på kontoret og småhoppet. Blid og fornøyd for at vi snart skal reise, vi snakket Bali Bali Bali, om hva vi skulle pakke, hva vi skulle gjøre, hvordan vi skulle møtes, osv.. Akkurat i det Ingvild skulle til å gå for å gjøre noe fornuftig kom Janne så da gadd ikke Ingvild gå alikevell så vi ble sittende 3 stykker på ankomst å bestille billetter, hjelpe Janne med litt pakketips og bare kose oss egentlig.

Da Janne og Ingvild gikk ble jeg ikke sittende lenge alene, vips så sto Camilla utenfor luka mi. Hang en liten time med Camilla før hun måtte rekke Bergens flyet sitt, koselig å treffe Camilla rett før hun skulle reise! :)
Nå sitter jeg her og har egentlig bare en liten time igjen på jobb før jeg skal hjem og soooove!

Sitter å gleder meg nesten like mye til kvelden før vi reiser, da skal vi bo på hotell i Oslo, drikke oss småtullete på vin og spille fantasi! Jeg tror jammen det blir en koselig gjeng på tur! :)

2 kommentarer

ikje-sjalu-i-d-heila-siri

08.01.2008 kl.23:09

åååårh, d hørres vel bare kjekt ut! =)

Laila

09.01.2008 kl.13:25

Koffor ska du ha fri fra bi egentlig? å koffor begynnte du på bi i det heila?

Rabben familien like ikkje skole vettu:)

men men, eg har FAKTISK oppdatert bloggen min;P

Skriv en ny kommentar

hits