slitsomme dager

Hvorfor er det slik at det alltid er så masse som skal ordnes, gjøres og betales rett før du skal på ferie? Kan noen fortelle meg det?
Jeg har jobbet hver dag siden jeg kom hjem, jeg har ca ikke sett vennene mine, jeg føler jeg tjener masse penger, men neeeeeida! Jeg har ca like mye utgifter som jeg har inntekter, trodde ikke det skulle være mulig jeg?
Og som vanlig er det typisk å få fartsbota i posten rett før du skal reise + den største telefon regningen jeg noen gang har hatt + en strømregning som jeg nesten begynte å grine av! Fy å fy å fy...!!!

I morgen MÅ jeg innom BI en tur, tror jammen skolen og starter i morgen. Jeg må få snakket med BI damene om at jeg ikke vil mer, eller bare vil litt. Også må jeg hente Ipod laderen hos Tine slik at jeg har tilgang til musikk på den evig lange flyturen, så må jeg pakke kofferten min, så må jeg redigere litt på Tenerife filmen som jeg har lovd mamma (det gleder jeg meg faktisk til), også skal jeg kjøpe inn dill (slik som solkrem, antibac, idoform osv..), også skal jeg trene og ikke minst på jobb! PUH...!!!!

Onsdag blir ikke mindre travel, da skal jeg først til optikeren og sjekke om synet mitt er blitt bedre/verre/likt også skal jeg på informasjonsmøte på flyplassen angående den nye stillingen jeg har søkt på før jeg skal på jobb på kvelden! Nok en PUH.....! dag...

Torsdag skal vi reise til Oslo, men før jeg reiser skal jeg utrolig nok på jobb! Jobber fra 9 til 12 på dagen før vi skal reise i 5ish tiden. Jeg tror jammen jeg fortjener/trenger denne ferien!

En litt merkelig ting skjedde i dag, en gutt som jeg traff på Bali for 2 år siden poka meg på facebook! Hvordan i alle dager har han klart å finne meg der? Han er fra Australia og jeg kan ærlig talt ikke tenke meg at vi noen gang har utvekslet etternavn? Merkelige greier...

Anyaway, nå skal jeg kose meg med en episode av "Little House on the Prairie" (jepp, i mangel på andre serie å glo på så kjøpte jeg meg den, hehe...)


Jeg må innrømme at akkurat i dag og dager som i dag der jeg er sliten og dette her så skulle jeg gjerne vært kjæreste-mona og ikke evigsingel-mona! :p

10790-0014
Koselige serien!

4 kommentarer

marianne

08.01.2008 kl.00:10

Eg kunne ikkje tenkt meg någe mer kjedeligt enn å glo på huset på prærien ?!?!

julianna

08.01.2008 kl.01:14

shit.

eg kjenne stresse ditt på nært hold når eg leste det innlegget. eller så har d bare me at når du skrive som om du E stressa så lese eg betydelig fortarte.

stress jaffal.

snart bali då:D

Mona

08.01.2008 kl.11:06

kjedelig? Det e jo så koselig, nostalgi te tusen! eg elskte jo den serien før! hehe.. men må innrømma, at an e kje liga kjekke nå lenger :p

utgifts-Lillian

08.01.2008 kl.18:18

velkommen te min verden ;p

Skriv en ny kommentar

hits