fyllesvin

Jeg fikk overnattingsgjester i natt, to små fyllesvin banket på døra mi i halv 5 tiden og snill som jeg er så stod jeg opp og slapp dem inn. Etter litt jabbing skrudde jeg igjen av lyset og sovnet. Våknet i 10 tiden i dag av at jeg egentlig burde gå på jobb, men jeg orket ikke så jeg ble liggende i senga og snakket med fyllesvinet ved siden av meg, mens det andre svinet låg på sofaen og sov.

Halv 12 kom jeg meg ned på jobb og brukte hele dagen på å rydde og gjøre det litt mer oversiktlig på videoverden. Jeg har fått bruke 2 hele dager på å bare rydde og organisere ting på videoverden og jeg liker det! Skulle egentlig hatt to dager fri, men lot ikke sjansen gå fra meg når jeg fikk bruke 2 dager på å fikse ting!
Etter jobb i dag blåste jeg hjem der jeg fikk i meg bittelitt mat før jeg blåste ned igjen på Elixia hvor jeg fikk en herlig styrketreningsøkt sammen med Sara. Slitsomt å komme seg på trening, men helt fantastisk etterpå! (kanskje mindre gøy med gangsperren i morgen)

Nå er jeg nydusja og ligger å ser på sladder på tv, skal ha en skikkelig sløøøv kveld! Og Marianne hadde rett, jeg ble hekta på Gossip girl så det blir nok noen episoder av det og i kveld! hehe..

I morgen er det jobb hele dagen før jeg skal på fylla med Ceciliepusen! Gleder meg!

5 kommentarer

exquisites.se

04.01.2008 kl.20:35

Hehehe, bra att de fick någonstans att sova iaf ^^

Iren

04.01.2008 kl.21:07

Eg e enige, gossip girl va kjekt;P

Siri

04.01.2008 kl.23:08

e eg et svin nå? men eg likte den setningen om at d andra svine låg å såv. haha, svine-eileen:p

marianne

05.01.2008 kl.11:13

Go gossip girl. Og last ner dirty sexy money. Love deg du komme te å liga det og ;) Liga greit å begynna nå, og ikkje i mai før eksamen liksom. Eller.. altså - kossen ligge det an med BI nå?!

Mona

05.01.2008 kl.11:43

Eg vett kje koss det ligge an med eksamen ennå, ska ner på BI på tirsdag å snakka med de... Så får me se om eg får ta kun någen fag, hvis ikje så slutte eg.. (men eg ska jo ta opp igjen mikro og makro uansett) Eg kan kje begynna på ennå en ny serie, eg har jo kjøpt entourage sesong 1 og ennå ikje fått sett an! hehe...

Skriv en ny kommentar

hits