singelparty

I går var planen å trene, slappe av litt og lese pristeori. Men det er ikke alltid det går som man skulle ønske. Tonje S begynte plutselig å mase om et såkallt singelparty på Javel... Jeg var på dette "berømte" singelpartyet i fjor og var ikke imponert. Så derfor sa jeg nei til Tonje.
Men på vei ned til trening mens jeg hørte på musikk å koste meg fikk jeg plutselig en kjempetrang til å danse å ha det gøy. Så da skrev jeg melding til Tonje om at jeg ville være med allikvell, men at jeg måtte trene først.
Tror Tonje ble veldig glad og vi bestemte oss for å vorshe hjemme hos henne. Jeg trente det jeg skulle før jeg skyndtet meg hjem og gjorde meg klar for en fylletur.

Kan tro det var herlig å få pynte seg litt etter å ha gått i joggeklær de siste 2 ukene! Tok bussen til Tonje i 10 tida og vi hadde et koselig minivorspiel der vi lekte med kattene og bare snakket. Tok 12 bussen til byen og da var vi begge litt tullete. Gikk på Javel hvor vi ble skuffet over hvor lite mennesker det var der. Vi fant vårt eget dansegulv og bare tullet og tøyste. Tonje drakk masse masse øl, mens jeg holdt meg til smirnoff icen min.
Etter en stund var vi litt lei hele Javel så da gikk vi Gossip. Også på Gossip var det lite mennesker og det var rett før vi bestemte oss for å bare reise hjem siden det var så lite mennesker ute. Men så fikk Tonje melding fra Tommy om at han var på vei til Taket så da gikk vi dit. På taket var det masse mennesker som alltid og vi hadde det kjempemorsomt!
Fikk danset fra oss og da de bestemte seg for å stenge på Taket gikk vi på jakt etter nattmat. Vi gikk til en av disse kebab sjappene og Tonje fikk seg en hamburger og jeg en pomfri. Inne her kom vi i snakk med verdens fineste*2
De var sååååå søte. Så bra at det var to av dem! Snakket og tullet lenge før mammaen til Tonje kom for å hente oss. Vi sa hade til verdens fineste nummer 1 og 2 og gikk. Jeg ble kjørt hjem og hoppet rett i seng.
Nå ligger jeg og lurer på om jeg skal stå opp snart eller nå.
Org.teori eksamen snaaart. Herlige helgen! I kveld skal vi ha taco, NAM!!! :) Hjemme eksamen er bittelitt gøy, det er hvertfall myyyyyye kjekkere enn eksamen på skolen!

5 kommentarer

Iren

30.11.2007 kl.11:06

Lykke te me eksamenen;) Det værte nok så gøy atte!

Siri

30.11.2007 kl.11:37

bare du ikje tar min verdens finaste så e d greit for meg:p ehhh.. han e visst ikje min. men liksom, d e kjekt å lada som? :)

Miriam

30.11.2007 kl.12:06

Lykke til, dette fikse du :o)

Siri

02.12.2007 kl.11:11

jobbe du hardt me eksamen borti sofaen der?^^

tonje

03.12.2007 kl.18:48

eg blir forvirra når d står tonje så mangen ganger i ein tekst, jaffal når d ikje e meg. ordet miste meiningå ittkvert!!ikje brug opp navnet mitt!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits