PANIKK!!!!!

Jeg pleier alltid å sove kjempegodt dagen før eksamen, sovner som en stein og nekter omtrent å stå opp når klokka ringer. I natt derimot har jeg hatt en grusom natt.
Jeg la meg 11 slik at jeg skulle være uthvilt, men tror du jeg fikk sove? Neeeeida, jeg sovnet ca 1 etter å ha irritert meg over alle bussene/bilene/lastebilene som sikkert alltid kjører på veien utforbi, men i går hørte jeg dem ekstra godt. Dessuten så regnet det, ovnen min durte, en klokke tikket en eller annen plass, en av samboerne mine hadde besøk, og hun andre lagte mat. Jeg hadde bare lyst til å grine, jeg ville SOVE!!!
Sovnet hvertfall til slutt.
Men tror du jeg har sovet godt for det om? Neeeeida, jeg har ikke drømt en eneste kjekk drøm. Har ikke drømt om bed.øk heller, men noe fælt har det vært. Husker ikke hva. Bråvåknet alikevell klokken 5 av at panikken tok meg, tenk om jeg ikke kan nok, tenk om eksamen har tusen av spørsmål som jeg ikke kan, tenk om jeg stryker igjen, osv...
Guuuud... Jeg pleier jo ikke være stresset før eksamen, jeg pleier jo være den som tar det mest med ro av alle. No stress lissom.. IKKE i dag, i dag vil jeg helst at noen skal kidnappe meg sånn at jeg har en gooood unnskyldning til å ikke ta eksamen!

Om ca 5 og en halv time er det over! Muligens før siden jeg alltid leverer fort fort fort... Jeg vil stå! Skulle ønske noen kunne rettet eksamenen min med en gang slik at jeg fikk resultatet i dag og ikke om en måned!

Jeg har forresten glemt hvordan jeg regner prosent. Gange 1.25 eller dele med 0.25 eller arg... Jeg husker ikke, og det er ganske relevant siden ca alle oppgavene krever at du deler eller ganger med tull...
Jeg må ringe Miriam!!

2 kommentarer

Laila

29.11.2007 kl.11:08

Det går nok bra:) du e dn smarte i familien huske du:) Lykke t anyway

elisabeth

29.11.2007 kl.15:05

nå, koss gikk det? tippe det gikk kjempefint eg :) du e så flinke!

Skriv en ny kommentar

hits