press

Jeg leser best til eksamen når jeg er under press. I dag har jeg uheldigvis ikke følt meg som om jeg har vært under noe press, jeg har jo nettopp hatt eksamen så da unnte jeg meg selv litt fri.
Planen var å gjøre bittelitt bed.øk, men det ble byttet ut med bittelitt Greys som igjen ble byttet ut med mye Greys...
Oh well, bed.øk kan vi ta seriøst i morgen. :)
Dessuten så kom jeg meg på trening i dag, Marianne var rimelig kjapp til å sende melding der jeg fikk beskjed om å pelle meg ned på trening. And I did.. Det er så crappy å komme seg ned på treningen, men når du først er der og hvertfall når du skal hjem så er det sååååå HERLIG!

Utenom å se store mengder med Greys så har jeg lastet ned julesanger, jeg er herved klar for jul! Jeg må ha min egen lille julefeiring før jul siden jul blir feiret i sydenland. Derfor skal jeg ut å kjøpe julepynt på torsdag! Da skal jeg herje villt på plantasjen, Nille og Europris (dyr julepynt er oppskrytt)
Håper du la merke til at jeg skal gjøre det på TORSDAG... Som er dagen da min bed.øk skjebne blir avgjort. Jeg skal rett og slett klare å vente i to dager! =)

Dessuten så sier horoskopet mitt for denne uken at jeg skal fortelle en spesiell hva jeg egentlig føler! Hmm... Kanskje, eller ikke...

Dessuten så blir du garantert i godt humør av The Julekalender - The Stovel Dance!! Lover...
Beeeed time...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits