1 down 5 to go

Jeg er ferdig me den første eksamenen!! Wohooo... 1 down 5 to go!
Engelsk eksamen i dag gikk helt greit, tror jeg. Jeg følte hvertfall det gikk helt greit, så kom jeg ut av eksamenslokalet og begynte å sosialisere med andre, da kom angsten litt. Uæææh, folk sa så mye som jeg ikke hadde skrevet eller tenkt på. Men men, jeg tror ennå det er et stykke til jeg stryker! Det bør det være for jeg var flink til å huske ting!

Nå sitter jeg hjemme, er sulten, skal spise snaaaaart. Skal bare blogge ferdig og sette på en maskin med klær. Jeg har ikke vasket klær på ca en uke eller to. Det begynner å bli litt mye så jeg får vel gjøre det i dag.
Jeg har og som dere sikkert har lagt merke til fjernet mitt barbie design etter flere klager.
Planen i dag er å ta det litt easy med bed.øk, bare kose meg med selvkostkalkyle oppgaver, jepp, det er ganske kos. (LITT) Så skal jeg komme meg på trening, men mest av alt skal jeg gjøre ingenting! For i morgen må jeg bli seriøs. Da skal jeg på skolen også skal Miriam lære meg regnskap! Wooohei..

Men nå; MAAAAAT!!!!!

3 kommentarer

laila

26.11.2007 kl.15:01

ke andre fag ska du ha eksamen i?

veronika

26.11.2007 kl.15:28

mye mye bedre design, d går ann å lesa uden å anstrenga auene altfor masse :) bra mona! å eg tippe eksamen gikk bra, du står garantert :)

Mona

26.11.2007 kl.15:37

ska ha eksamen i bed.øk, organisasjonsteori, pristeori, markedskanaler og markedskommunikasjon!

Skriv en ny kommentar

hits