Flittige studenter

Jeg har vært maaaaange timer på skolen i dag. Tro det eller ei, jeg har fått gjort masse! Jeg har til og med lært en del!
image269

Ane, Tonje, Camilla og jeg har tilbrakt masse tid på grupperommet "vårt"

Vi kjøpte oss et kart i går slik at vi har skrevet opp viktige ting på de 7 viktige landene. Ganske morsomt å gjøre noe annet en bare å skrive i kladdebøkene. Dessuten lærte vi masse av det! :)

image270
Vi laget og en del A3 plakater der vi skrev om de 4 "store" som vi liker å kalle dem. Hofstede, Trompenaar, Hall og Gestland. Dette for å få bedre oversikt og "krangle" litt om hva vi mente var viktig og ikke.
image271
Vi var relativt godt konsentrert hele tiden, men noen ganger skjedde det ting på utsiden som vi bare MÅTTE få med oss! :)

Jeg er fornøyd med dagen. Føler meg ganske mye lurere og ser ikke så mørkt på eksamen lenger. Ganske betryggende å vite at vi har ennå en dag i morgen til å lese. I morgen skal vi ta for oss det vanskeligste, nemlig etikk! Hat hat hat... Men det skal nok gå bra, fikk begynt litt på det i dag! :)
Også er planen å løse en del "case" og se litt mer på eksamensoppgaver. Tenk hvis vi hadde vært så flinke til hver eksamen?

Én kommentar

Iren

25.11.2007 kl.11:08

SÅ FLINKE dokke e ;)

Skriv en ny kommentar

hits