flink jente

I dag har jeg vært flink skolepike! Jeg hadde avtalt med Miriam å møtes klokken 9, og selv om det virkelig var hardt å stå opp når du visste du skulle på skolen for å gjøre bed.øk så kom jeg meg dit på tiden!
Vi var flinke og gjorde en del oppgaver, jeg begynner å få skikkelig dreisen på bed.øk delen. Regnskaps delen derimot har jeg ikke prøvd meg på ennå, men det kommer!! :)
Dristet meg på eksamenen fra i fjor som jeg strøk på og jeg klarte 9 oppgaver uten problem, det er mye mer en jeg klarte i fjor så det er jo en klar forbedring!
Er litt kjekt når du får ting til, dessuten var Miriam kjemepflink til å forklare. Da Miriam gikk på forelsing klokken halv 3 skulle jeg egentlig være med, men jeg orket ikke sitte i mange timer å høre om bed.øk. Så da reiste jeg og Tonje å kjøpte oss mat før jeg gjorde ennå mer bed.øk. I 5 tiden ble bed.øk byttet ut med engelsk, og det leste jeg på frem til klokken 7 når jeg reiste hjem.

Nå sitter jeg i sengen hjemme, skal snart lage meg noe middag før jeg skal lese litt til engelsk! Er flink skolejente i dag. Litt styrketrening håper jeg og at jeg klarer presse inn i løpet av kvelden, eventuelt en tur rundt mosen skulle det slutte å regne!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits