søte gamle mennesker

Jeg er fan av den nye sangen til Alicia Keys - No one... Hun synger at alt skal bli alright! Og det stemmer jo! Jeg har humørsvingninger. I dag er alt bra, nesten... Bed.øk boka roper på meg, men jeg later som om jeg ikke hører det. Skal høre etter om en liten stund, blogge først! :)

I går på jobb håpet jeg på en rolig kveld med ca ingenting å gjøre slik at jeg kunne lese litt mer kanaler, men det skjedde jo såklart ikke! Før det første klm flyet hadde landet fikk jeg 40 (!!!!!!!!) beskjeder om at folk manglet baggasjen sin. Det var 87 passasjerer på flyet og bare 35 baggasjer! Det skal ikke være mulig! Jeg kjente panikken komme krypende for å ta meg, jeg såg for meg køen av sinte mennesker som ikke fikk baggasjen sin så jeg rømte bort på billettkontoret for å se om det var noen der som kunne LL og kunne hjelpe meg. Heldigvis var Katarina der så da ble hun med meg tilbake for å hjelpe til.

Heldigvis var alle de som manglet baggasjen et stort reisefølge som hadde vært på ferie på Cuba. Mange gamle koselige mennesker, de hadde en reiseleder som tok ansvar og fikk folk til å stille seg fint i kø og finne frem alle lappene og informasjonen de trengte. Men ca 45mennesker i kø stresser deg litt selv om alle tok det med et smil!
Og du må ikke tro alle disse menneskene bodde i sandnes/stavanger, neida... De bodde i Mandal, Hebnes (???), Sand, Hjelmeland, Egersund, osv... Stakkar Kine som må fikse utkjøring på alle disse i morgen!
Uansett, disse gamle menneskene var søte. Brune og rynkete! Ekstra søte var de når de skulle beskrive kofferten sin. Eneste informasjonen jeg trenger er hva farge den er og om den er en hard koffert, myk koffert eller ryggsekk osv.. Men disse søte menneskene fortalte at de hadde norske flagg på, hva slags klistremerker det på, at det sto navn på osv... Alle hadde pyntet kofferten sin! Søtt...!

Alle disse savnede baggasjene dukket opp på det siste flyet som landet klokken 22.00... 45 kofferter som jeg måtte ta av båndet er MYE!! Styrketrening til de grader. Og de gamle ekteparene hadde jammen matchende kofferter.

Nå har jeg dillet bort nok tid! Jeg skal lese bed.øk, hvertfall litt! Også litt engelsk... =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits